Gönderen Konu: hız problemi  (Okunma sayısı 24508 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: hız problemi
« Yanıtla #14 : 20 Haziran 2012, 14:46:04 »
hemşo nerden buldun da gittin. daha önce tarif etmişmiydim. ali de iyidir ya. ama tabi mustafa gibi değil ama böyle küçük işleri hep o halleder. ortağım büyük ihtimalle memnun kalırsın onlardan. biz çünkü daha önce çok tamirci dolaştık bunlar gibisini görmedik. eş dost akraba hep oraya gideriz. dediğim 3 tırnaklı bosch bujilerden taktı değil mi? seninkinden ne çıktı? hava akışına baktı dediğin hava akışmetre mi?. hemşo direk ilk hızlanmalardan anlaşılmıyorda uzun yolda ben çok farkediyorum. 90 100 km hız civarlarında rahat çekiyor araba. 2.3. viteste de bende silkeleme vardı o gitti birde çok hafif de olsa ben canlanma hissettim. inşallah sorunun da düzelmiştir. bastın mı 135 i geçebildin mi?
onlar beni yeşil vectralı kunduracının biraderi Gri Golf lü diye bilirler :) kusura bakma sabah girememiştim foruma. görseydim direk selamla giderdin.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Haziran 2012, 14:48:35 »
daha önce sana anlatmıştım iki tane özel opel servisinin rotlardan dediği arıza ya bunlar porya bilyası dedi ve değiştirdiler düzeldi. ali de mustafa da beraber bindik araca dinler dinlemez porya dediler. servislere gittik binmediler bile söyledik böyle böyle diye rotlar dediler. durum bu...

ne kadar verdin yukardaki işlemlere?
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2012, 14:49:19 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2012, 16:21:21 »
90 lira verdim..Valla elemanın esnaflığı falan iyi.. işi de fena değil.. Bakalım benim hoşuma gitti. inşallah giderim bundan sonra. Yalnız sen gideceğinde haber ver de birlikte gidelim bi de

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2012, 18:44:40 »
valla ii rakam bence. forumdaki diğer arkadaşlarda değerlendirsinler ama bence iyi. zaten ben sadece buji değişimine 50 tl verdim. bunların üzerine yakıt filtresi, yağ filtresi ve yağ değişimi, antifriz tamamlama, cam suyu tamamlama ekle 170 tl vermiştim geçen kasım ayında. valla bence fiyatları ve işçiliği gördün hemşo. allah razı olsun ben çok memnunum onlardan. sen bide beni tanıdığını söyledin mi? hani tam olarak kim olduğumu söylemesen bile en azından sizin müşterinizmiş tavsiye etti filan dedin mi? bence önceden sabit memnun olduğun bi tamirciye sahip değilsen biraz devam et iyice anlarsın. balatalar ses yapıyo diyordun onu göstermedin mi?

merak etme haftasonu 925 km yapınca benim 10.000 e 1.000 km kaldı. onu da beklediğim birşey var olursa 1 hafta içinde tamamlarım. vay arkadaş 121.000 de aldığım araba 16 ayda 140.000 e geldi... :(
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2012, 18:45:56 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2012, 19:07:35 »
bujileri bende yeni değiştirdim..30 tl verdim..benim araçta 1.6 sr motor lpg lin geçen gün 170 le radara girmişim :(

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Haziran 2012, 19:24:29 »
bujileri bende yeni değiştirdim..30 tl verdim..benim araçta 1.6 sr motor lpg lin geçen gün 170 le radara girmişim :(

naptın hoca ya. 170 le kaç para yakıyor golf? 170 le kaç para yazdılar ben 90 la girdim 290 tl kösmüşlerdi geçen sene. taktırdığın bujilerin markası ne? işçilik mi almadılar?

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2012, 19:33:14 »
durmadım zaten ki başka yola girdim..ben lpg de 190-200 yaptım yapıyorumda...benzinde 220 yi gördüm zaten..geenlerde 121 ile girmişim 154 tl yazmışlardı..arkadan gelir artık bu en son radar ne kadar yazcaklar bilmiyorum..ki zaten radar tesbit cihazı aldım onu kullanıyorum artık..

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Haziran 2012, 09:17:58 »
 ;D
toprağım söyledim seni bildi ali.. Bakalım memnun kaldım esnaflığından. ustalığı da iyi. devam ederim artık. ama mustafa ile tanışmadım. bi de onla tanışalım sen gelince.. :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Haziran 2012, 17:59:34 »
nasıl tarif ettin ali ye de bildi beni :) akşam bende mustafa abi ile telefnda görüştüm aracımdaki sorunlar için. ben ferhat dedim bildi hayret ettim :) gri golf diye de belirttim sonra. bildim ortağım buyur dedi tekrar. aracımdaki sorunları konuşuktan sonra da bugün arkadaş gelmiş dedim he ali söyledi ben yoktum o ilgilenmiş sen göndermişsin allah razı olsun dedi :) hemşo bahsettiğim kocaelideki iş oldu bugün telefon geldi. haftasonu kocaeliye gidip gelecem 1000 km yi tamamlarım. önümüzdeki haftasonu da artık son bakımımı mustafa abiye yaptırıp size devrederim ustamı. sende gelirsin şu açtırılacak şeyleri de yaptırırız. benimki eşantiyon olacak ama sana da birşeyer yaptırmaya çalışırız. bundan sonra devamlı müşterin deriz. dün de bir arkadaş daha adres aldı benden. ılgında öğretmenmiş ailesi konyada yaşıyormuş . 2 haftaya bi gelip gidiyormuş. onunda 1000 km varmış bakıma. nicki thebad. inşallah denk gelirsek hem tanışırıız hemde hep beraber golfleri mustafa abinin kapıya dayarız. :) mustafa abim ustalık olarak daha da iyidir.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Haziran 2012, 18:02:40 »
durmadım zaten ki başka yola girdim..ben lpg de 190-200 yaptım yapıyorumda...benzinde 220 yi gördüm zaten..geenlerde 121 ile girmişim 154 tl yazmışlardı..arkadan gelir artık bu en son radar ne kadar yazcaklar bilmiyorum..ki zaten radar tesbit cihazı aldım onu kullanıyorum artık..

ben 65 sınırlı yolda 90 la girdiğim için mi o kadar çok oldu benimki acaba. sizinki 110 luk yolsa üst limiti 121 zaten o yüzden az yazmışlardır.

ben bujileri değiştirmeden önce lpg de en son 180 görebilmiştim tek başıma iken. değiştirdikten sonra basmaya fırsat olmadı. benimkide yapıyordur belki 190-200 bilemiorum.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2012, 18:03:13 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 21 Haziran 2012, 20:57:40 »
Arkadaşlar son hız 210 :) 220 diyene inanmam. Bayır aşağı bile denedim 210 da devir kesici devreye giriyor. Ha devir kesiciyi iptal eden varsa birşey diyemem :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Haziran 2012, 23:51:26 »
:) :)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 22 Haziran 2012, 19:39:37 »
Hatta tüm viteslerin son hızlarını ekleyeyim :)

BCB motor 1.6 16V 105 hp devir kesici 6500 RPM ve bu noktadaki son hızları 1. vites hariç 40 km şeklinde yükseliyor. Bundan daha fazlla gidiyor diyen varsa foto eklesin inanalım :)
1. vites 50
2. vites 90
3. vites 130
4. vites 170
5. vites 210

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2012, 14:14:39 »
peki surekli 200-210 km hızla gitmenin motora bir zararı olurmu  >:D
2015 1.4 125ps highline

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.