golf 4 gti jantı buldum... nasıl sizce?

Başlatan nesquik, 06 Haziran 2012, 20:18:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

arkadaşlar uzun zamandır jant arıyordum biliyorsunuz, nihayet orjinal bi jant buldum szce nasıl bu jantlar?
yakışırmı ve popüler bir jantmıdır?
(foto internetten alıntıdır temsilidir..)
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

umut_mk4

arkadasım repika jant tan kat kat ustundür ama popiler olsun orjinal olsun diyorsan pasific jantını öneririm sana
2015 1.4 125ps highline

nesquik

pasific bulamıyorum ki!
keşke bulabilsem..
kararsızım alsammı almasammı?
sence ne akdar verilir bu jant takımına?
Bir GOLF görürsün

[/font]

blackboyss

jant hoş lastiklerle güzel durmuş jant alırken lastikleride hesaba katalım derim ben. ^-^

nesquik

lastiklerim var geçen hafta aldım. lastikten yana sıkıntı yok ama jant modeli konusunda kararsızlik yaşıyorum biraz
Bir GOLF görürsün

[/font]

ferhattasdemir

ben sevmiyorum bu jantları. bana göre comfortline jantları bunlardan daha güzel. ama tercih meselesi tabi. kararı senin vermen gerekir.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

nesquik

ferhat kardeş keşke bulsamda alsam.. bulamıyorumki. bunu bulabildim anca :D
Bir GOLF görürsün

[/font]

mussel

Bu jant benim araçtada var,orjinal ismi gti jantı diye geçmiyor,yetkili servistedi 1 adet fiyatı 850 tldir.Bilginize.
03.06.2005

freeman

Sahibindende 600tlye lastikli olarak var aynisi

nesquik

ya işte alsammı almasammı kararsızım..
jantta biraz transporter, caddy havası var gibi geliiyor bana
Bir GOLF görürsün

[/font]

mussel

YAnlış hatırlamıyorsam montana diye geçiyor ismi,konu iyi olmuş bizimde bilgimiz olsun. :)
03.06.2005

nesquik

alırsam sırf çelik jant olsun diye alcam. modelin çok hoşuma gittiği söylenemez..
Bir GOLF görürsün

[/font]

leonerdi

jantın ismi montreal I dir. bujantın devamı yani yeni modeli pasific jantlarıdır. onlarda montreal II ismiyle anılır. :D aslında pasific serisi dış görünüş itibariyle GTI a çok yakın bir araba zaten stopları jantları gövde rengi çıtalar falan. türkiyede pasific çok olduğu için biz pasific jantı die biliyoz aslında o da bir GTI jantıdır(2002-2004 yılları arasındaki avrupadaki GTI larda). o bulunsa tabiki çok daha güzel ama bence montreal I de süper bi jant hemde ölçüleri itibariyle konfordanda hiç bir ödün vermemiş olursunuz.

aykuttuncer

gayet güzel bir jant passat 2.8 v 6lardada var bu janttan : ) nadir birşey bence güzelde duruyor aracın üzerinde tercih meselesi pacific daha güzel duruyor tabikide