Yol bilgisayarı hakkında

Başlatan inundatio, 02 Haziran 2012, 16:49:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inundatio

Arkadaşlar Bugün ankara git gel yaptim.. 600 km gelirken ortalama yakıt tüketimi görüntülemek için tuşlara bastığımda bir ara 2 . menü ile birinci menüler karışık sıra ile göründü. sıfır olarak göründü ve kendine geldi.. Sizce acaba nedendir ve çözüm için ne yapılması gerek.

metin düzgün

aracı egr gunes altında bıarktıysanız yol bılgısayarrınna gunes cok vurmustur sacma gelebılrı ama aynı sorun eskı cw cddy 2005 aracımda olmustu sonra kndılgıınden duzeldı:)
vw bora 2001 trendlıne

metinmb407

Sorununuzu tam olarak anlamamakla beraber bir sorun olduğunu da sanmıyorum ki çözüm önerisi sunayım :)

inundatio

Alıntı yapılan: metinmb407 - 03 Haziran 2012, 01:49:06
Sorununuzu tam olarak anlamamakla beraber bir sorun olduğunu da sanmıyorum ki çözüm önerisi sunayım :)

simdi reset tusu çalışmaz oldu.. sadece 2. mod un seçeneklerini görüntüleyebiliyorum... 1 mod yok.. :)

metinmb407

Şimdi anladım :) Yukarıdaki yazdıklarınızı tekrar okusanız siz bile anlamazsınız ne demek istediğinizi :)

RESET tuşuna basılı tutunca değerler sıfırlanıyorsa düğmede sorun yoktur. Bunu kontrol edin öncelikle.

inundatio

Şu anda sıfırlanmıyor. Sanırım reset tuşu sorunlu .. Ama kendiliğinden 1. mod a geçti :)  Müsait bir zamanım olduğunda denicem tekrar. Eğer reset tuşu arızalı ise kolu değiştirmem gerek degil mi ?.

metinmb407

Galiba kolu değiştireceksiniz :)

inundatio

Netten baktığım kadariı ile 70 + - fiyatı.. Orginal mi bilmiyorum .. O kadar da önemli degil ANKARA ya gittiğim bir sefer değiştiririm ;)

glowface

aynısı bendede olmustu sonra düzeldi kendi :) sıkıntı yapma bence degiştirme seninkide düzelebilir :)

metin düzgün

bnde öyle dıyorum zamanla duzelır am arkadsın göruunu bılmem
vw bora 2001 trendlıne

inundatio

Simdi 2. mod a gecmiyor reset yapmiyor.. Hemen değişmem. ileride değişirim ;) zaten cok da faydası yok yol bilgisayarının. gittiğimiz km gösteriyor. depo daki ile kaç km gideceğimizi göstermiyor :)