Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İYİ ARABA İYİ FİYAT

İYİ ARABA İYİ FİYAT

Başlatan cabrio63, 31 Mayıs 2012, 19:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cabrio63

cabrio63

pazarlık payı vardır...beni utandırmayacak bir araç olduğu için her türlü kefilim...

panik

ah ulen ankarada olaydın da bana araba aratmayaydın yau...kaşta bir ablama araba arıyom...

GTİ MEHMET

cihann abi şaşırtıyosun ama :-[

cabrio63

Alıntı yapılan: panik - 10 Haziran 2012, 22:55:00
ah ulen ankarada olaydın da bana araba aratmayaydın yau...kaşta bir ablama araba arıyom...
ankarada olaydın derken atla gel kardeşim otobüs le 6 saat samsun gelen ilk kişiye pide ya da balık ikramımız vardır ;)

cabrio63

LorD_KeNNy

ben alsam mı arabam da yok ve arabay cok para da vermek istemiyorum
ideal gibi

panik

kendim için olsa gelecem ya, ablam zaten kaş'tan ankaraya gelecek sırf araba için bir de burdan samsuna gelmez. neyse aramaya devam. hayırlı satışlar ossun sana :tamamdir :tamamdir

bir yolcu

Güzel Araç gerçekten
Hayırlı Satışlar
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...

cabrio63

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar dediğim gibi sonuna kadar malımın arkasındayım model yenilemek için satıyorum sadece  :)

LorD_KeNNy

arac zaten kendini belli ediyor orası apayrı ama ben şunu düşünüyorum bu modele bu kadar para verilir evet ama binmeye verilir mi yorar mı? Bunu tahmin edemiyorum

htmetin

Uzun yolda ve şehir içinde yormuyor fakat eve gelip başını yastığa koyduğunda onu düşünmekten beynin yoruluyor okadar söyliym ben sana :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline