Golf MK1 Cabriolet 2H sportline

Başlatan mördak, 30 Mayıs 2012, 23:41:55

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Benim gözümde aralarında en çıtırıda MK-1 American kasalar bana hitap etmiyor zatende MK-1'in Cabrio olması zaten ayrı güzellik  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

arda_86xxx

Maşallah Maşllah fena lar ötesi...

golfüçyüs

3 4 hafta önce belki daha önce, cevizlibağda tramvay yolunun ordan zeytinburnuna (atatürk öğrenci yurduna) giden yolda görmüştüm ve hayran kalmıştım. Forumda görünce sevindim emin ellerdeymiş maşallah, Allah nazardan saklasın

mördak

smoked stop gunceli yaptık ısallah begenırsınız :)

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel durmuş  :tamamdir Hacı egzoz ucunu değiştirsen mi sanki biraz kaba duruyor gibi biraz daha nazik çift çıkış uç çok yakışıcaktır  :tamamdir

mördak

bu tamponlara cıft cıkıs olmuyo gokhan eksoz ıcınde tamponu kesemem komple egsozu degıstırıcem zaten yakında

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mördak - 19 Temmuz 2012, 22:39:54
bu tamponlara cıft cıkıs olmuyo gokhan eksoz ıcınde tamponu kesemem komple egsozu degıstırıcem zaten yakında
Egzoz ucunun yanlarını tampon hizasından uzatırsan olur yani uçlar daha dışarda durması gerekicek. Kafanda nasıl bi egzoz tipi var ?

mk2_20v

Emre abi maşallahı var gerçekten. kenarına bi yere bi nazarlık takmayı ihmal etme ama  ;) MAŞALLAH

KUCUKSU

Siyah renk cabrioya ne yapsan yakışır.. :sevgi:

AYHAN-BABA

mördak nickli abi sende sanırım gti direksiyon varmış satılıklar bölümünde gördüm fakat cevap yazamadım dikişileri atmış yazıyo  pm fiyat atabilirmisin

TanerErbay

Emre stoplarin hayirli olsun

yakismis

masallah diyelim nazarimiz degmesin

cavanozz

kırmızı olan bölümleri bordo gibi koyu kırmızı yapsaydın daha iyi olabilirdi..  siyah çok boğmuş  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)