6N2 YAKIT KONUSU

Başlatan TEVW_1903, 30 Mayıs 2012, 17:07:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

lpg şart aga çok pahalıya geliyor böyle :A
This is the best one until we make a better one.......

ozk.26

klima cok etkiliyor full depoda 5-8 litre atıyor buda demek ortalama 80-1oo km

ozk.26

çok biniyorsan taktıracaksın

caner4

ben biniyorum abi özellikle şehir içi üstünden inmiyorum diyebilirim ki bu küçük ufak tefek her türlü şehiriçinde binilcek o yüzden tüp şart bana benzinde binemem  :(

ozk.26

kalite güel bişey taktırda sorun yaşama

caner4

valla o kaliteli olayına katılmıyorum ben borada zavoli taktırdım sıkıntı yaşamıyım diye başım dertten kurtulmadı takan usta önemli marka ister atiker olsun ister brc takan usta usta olmadı mı sorun yaşanıyor yani  :o

ozk.26

hayırlısı olsunnn o zamann iyi sürüşler

caner4

teşekkür ederim bilgiler için size de keyifli sürüşler ...

ozk.26

TEVW_1903

Alıntı yapılan: caner4 - 21 Haziran 2012, 12:05:52
valla o kaliteli olayına katılmıyorum ben borada zavoli taktırdım sıkıntı yaşamıyım diye başım dertten kurtulmadı takan usta önemli marka ister atiker olsun ister brc takan usta usta olmadı mı sorun yaşanıyor yani  :o

Bulabilirsen ana bayii ye taktır.
POLO 6N2

caner4

:) arabayı bulamadım daha allah sonumu hayır etsin :D

ozk.26

ve bu sene ki ilk şehir dışı yolculuğumu tamamlamış bulunmaktayım . . . dün depomu fulledim  eskişehirden çıktık 2 kişi yola. bursa gemlik yalova çınarcık.bugün öğlen gibi tekrar çıktık dönüş  yoluna  bursa trafiği ve klimayı yolculukta % 70-80 kullandık toplamda 530 km yol yaptık .az evel depomu fulledim 140 tl lik aldık. yani km de şehir dış ı 0.26 kuruşluk bir ortalama yakaladım. genellikle 110 km hız ile seyrettim yeri geldi 150 km hıza çıktım .
rampa ve düzlüklerde beni hiç üzmedi iyiki varsın VW ;  iyiki varsın POLO 6n2 :) iyi sürüşler . . .

kipermufit

16V comfortline.   Şehirdışı , klima ile  100 km  de  9,5  lt
Şehir içi, klimalı 100 km de  11,5 lt.
M.I.V.W.

ufukpolo

BENDE LANDİRENZO MARKA LPG VAR GAZI OPETTEN ALIYORUM 2.20 DEN 20 TL İLE 92 KM YOL GİDİYORUM ŞEHİR İÇİ