Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İstanbulda ucuz ve kaliteli LPG ?

İstanbulda ucuz ve kaliteli LPG ?

Başlatan salihsefa, 08 Haziran 2012, 19:32:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihsefa

Arkadaşlar istanbulda, özellikle ümraniye tepeüstü civarlarında bildiğiniz hesaplı ve kalitesiz olmayan lpg istasyonu varmı? haftaya oralarda olacağım. teşekkürler..
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ozmo

valla lpg kullanmıyorum ama bildiğim en önemli kural ucuza alacak kadar zengin değil kuralıdır.Hem ucu hemde kaliteli lpg bulmak sanırım zor özellikle ümraniye taraflarında benim naçizane tavsiyem tepeüstünden sanayiye doğru giderken opet var ordan alman aracın için daha sağlıklı olur.

salihsefa

ankarada emirler tarafında ipragaz var mesela kaliteli ve ucuz, bunun gibi bişe varsa demiştim ama yokmuş demekki. gidip döndük kazasız belasız çok şükür  :tamamdir

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

cavanozz

ümraniye tepeüstünde mogaz var erdem hastanesi yanı ordan almanı tavsiye ederim.   bir çok kişiden opetin gazının iyi olmadığı duydum.
yeni yine yeniden..!! 8)

salihsefa

Alıntı yapılan: cavanozz - 15 Haziran 2012, 21:02:37
ümraniye tepeüstünde mogaz var erdem hastanesi yanı ordan almanı tavsiye ederim.   bir çok kişiden opetin gazının iyi olmadığı duydum.

aynen ordan aldım :D ilk denk gelen yer  :tamamdir