185 suratta arka lastık gumledı !!!!!

Başlatan asi_karaca23, 23 Mayıs 2012, 15:53:24

« önceki - sonraki »

asi_karaca23

ön tarafta sıkıntı yok ama arka besık gıbı oynuyodu bı baktım abs lambası sureklı yanıyor sonuyor hıc frene basmadım  ayagımız gazdan cektım bıraz motor frenıyle yavasladı sonra 120 surtata 4 cektım surat 80 ne dusunce  normal frene ufak ufak asıldım durudum ...
ne mutlu türküm diyene..

uygaraga

Alıntı yapılan: asi_karaca23 - 24 Mayıs 2012, 15:19:50
ön tarafta sıkıntı yok ama arka besık gıbı oynuyodu bı baktım abs lambası sureklı yanıyor sonuyor hıc frene basmadım  ayagımız gazdan cektım bıraz motor frenıyle yavasladı sonra 120 surtata 4 cektım surat 80 ne dusunce  normal frene ufak ufak asıldım durudum ...

bence büyük tecrübe o aracı durdurabilmek   

asi_karaca23

ne mutlu türküm diyene..

fatih_et

beyazbora

Alıntı yapılan: asi_karaca23 - 23 Mayıs 2012, 15:53:24
dogru duydunuz arkadslar tamı tamına 185 sı-uratta gıdrken sag arka lastık top attı allahtan telas etmedım soguk kanlılıgımla aracı durdurudm ..altımda bora yerıne baska bı arc olmus olsaydı sımdıye coktan toprak altındaydım
öncelikle büyük geçmiş olsun allah korumuş. lastik havası düşük müydü?
toplumumuzad bir yanlış anlama var lastik değişecekse 4 ü birden değişmelive ara ara rotasyon yapılmalı  eğer 2 tane değiştirecekseniz o da arkalar yeni olmalı
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

metin düzgün

lastıklerım fena dıldı  havları ıse normal standart degrdeydı artık nasıl olduysa bıde lastıgın markası mıchelın tasaruf lastıgı
vw bora 2001 trendlıne

KATIRAN

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM, BENDE BORA İLE 200 YAPTIM AMA DENEMEK İÇİN GENELDE 120-130 FAZLA HIZ HEM CANA HEM KESEYE ZARAR.

OffLineR

Başka arabayla Arabanın arkasını önünüzde görürdünüz.

Büyük geçmiş olsun tekrar.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

metin düzgün

ewt keısnlıkle öyle agır arabanın halı bı baska ...sagolun arkadslar eksık olmayın
vw bora 2001 trendlıne

vtt

Allah korusun hocam ya eğer panik olsaydın bu durum cok farklı sonuclanabilirdi.

ferhattasdemir

aracın arkadan çekişli bir araç olsaydı yada ön lastiğinden birisi patlasaydı halin yamandı. allah korumuş. büyük geçmiş olsun. bu sana güzel bir ders olmuştur umarım... bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememiş büyüklerimiz. allah beterinden saklasın. herkese akıllı uslu kazasız belasız sürüşler dilerim...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

metin düzgün

amın ferhat bey abı öyle bı derds oldukı allah dusmanın basına vermesın kaza ve kadere ınanacaksın bunu bılır bunu derım ..saygılar
vw bora 2001 trendlıne

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: metin düzgün - 29 Mayıs 2012, 17:13:30
amın ferhat bey abı öyle bı derds oldukı allah dusmanın basına vermesın kaza ve kadere ınanacaksın bunu bılır bunu derım ..saygılar

+1  :tamamdir amin...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

ceceduman

öncelikle çok geçmiş 0olsun ne hissettipğini iyi biliyorum şimdi bişey dicemm arkadaşlar kafayı yicek bana kızıcaklar motorsikletimle düzce sapanca arasında sapancayı tam gördüğünüzdeki S virijına gelmeden 200 m re geride 240km/hz la önlastiğim patladı benim  :o ama gümlemedi gümlemezde ama azraile çok yaklaştım oda fark etti  >:D