Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VWTR - Webmaster ın dikkatine + teşekkürler! - Sayfa 3

VWTR - Webmaster ın dikkatine + teşekkürler!

Başlatan TuningLINE, 26 Mayıs 2006, 20:57:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado_g60

G60

20 adet yeni banner ekledim.Toplam 46 oldu.Hangisine denk gelirseniz artık.

Galeriyi yukarıyamı taşıyacaz ne :P
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

evet dikkatimi çekti Corrado var ön tarafı görünüyor o çok hoşuma gitti :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

TuningLINE

Eline sağlık Osman bu tema yakışmış forumumuza
bundan sonra böylemi kalacak?
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

Bilmiyorum böylemi kalacak.Karar veremedim :) .Büyük bir ihtimalle Forum varsayılanı eski tema olacak.Bu tema ise profilden seçilebilecek.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SPoRTeXHauST

eskisi gibi üst tarafa canlılık gerekiyo bence.. Logoları bu renklere uydurup, her açılışta farklı resim olayını tekrar aktif edemezmisin ? eğer 50 60 tane logo yapıcam dersen, bu sefer yardımcı olurum :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

METiN

ellerine saglık, kolay gelsin, anasayfa cok sık ve sade, bence ideal, mk1.de yok böle bisee :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

METiN

hızlı cevap bölümüne de yazı karakterlerini deistirrcek butonlardan ekleyebilirsen cok güzel olcek, bu da benim istegim, zor olmayacaksa elbette, onlar olmasada yazıyoruz nede olsa :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Erhan

ben eski tip kullandığımız forumu ayarladım...

corrado_g60

osmanda yenılıklerın ardı arkası kesılmıyor :)

G60

Forum varsayılanı olarak eski temayı ayarlıyorum.Bu akşam sol alt köşeye bir seçenek ekliyeceğim.Oradan temanızı değiştirebileceksiniz.Yani ordan seçerek yeni temayı kullanabileceksiniz isterseniz.

G60

Sol alt kısımdan otomatik tema değiştirebilirsiniz!.

45 dakika uğraştım kullanın isterseniz ;D

G60

Alttaki mesaj kısmına smiley'leri istemiştiniz.Bende yaptım.
Ayrıca Erhan'ın meşhur "smiley"'ini uzun uğraşlar sonucunda buldum ve hemen yükledim.
Hayırlı olsun :P

Forumumuzun maskotu bundan sonra  bu olacak gibi..

:T :T :T :T :T :T :T