Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo şanzıman tamiri - Sayfa 2

Polo şanzıman tamiri

Başlatan cobbix, 18 Mayıs 2012, 23:41:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

Alıntı yapılan: cobbix - 22 Mayıs 2012, 21:54:50
aynen dizel araba gibi ses yapıyor eğer baskı balatadansa şanzımanı haybiye söktürdük...Balatayı değiştirecem kesmesse alırım parasını :)

euhehueuhe bosubosuna sanzuman indirdin ama iyi oldu.... bizim tavsiyelerde işe yaramazsa baskı balatayı sıfırlamıs olursun:D

en son arabaları takas ederiz napalım :D

cobbix

usta araba bozuk dedi  zaten :)))

therasmus

Aynı sorunu bende yaşıyorum,şanzıman 4-5 ay önce dağıtmıştım ondan öncede vardı sonra şanzıman cıkma bulduk 1-2 dişlisi değişti onunda vsvs şimdi şanzıman güzel çalışıyor ama ses hala mevcut.

azap5555

dişli değişince 3000 devir kaç km yapıyor?

sniper

cobbix arkadaşım bu sanzıman yağını kendimiz değiştirebilirmiyiz.Ulaşılabilecek bi tıpası fln varmı? ve ne tip ne marka yağ tavsiye edersin? ???

cobbix

sniper bilmiyorum usta koydu ama yanlış hatırlamıosam 3 litre yağ 2 litresi 80 1 litresi 90 bide katkı koydu kendin değiştiremessin lifte alınması gerekiyor bide tapa ters yerde makine ile konuluyor diye biliyorum....

sniper

Alıntı yapılan: cobbix - 31 Mayıs 2012, 22:44:47
sniper bilmiyorum usta koydu ama yanlış hatırlamıosam 3 litre yağ 2 litresi 80 1 litresi 90 bide katkı koydu kendin değiştiremessin lifte alınması gerekiyor bide tapa ters yerde makine ile konuluyor diye biliyorum....

teşekkürler...Bizim yiceğimiz halt deil belli ;D

cobbix

Alıntı yapılan: ggtoker - 15 Haziran 2012, 12:24:59
naptın ses olayını hala devam mı :D ?????????

yok yaptıramadım daha aynen devam edio usta balata yeni bişey yok dedi bitince değiştiririz dedi :))

cobbix

Alıntı yapılan: vtt - 06 Haziran 2012, 11:19:28
195 50 15 ideal dostum, 5 cm yay olmasına rağmen  4 kişi binmediğim sürece yolda esneme olsa dahi sürtmüyor.

Gökhan benim arabada orj. jant ve 195 50 15 lastik var sağa sola çevirince teker sürtüyor???

bide bişey soracam 5 cm yay da çukurlara girince ses vs tak tuk ses çıkartıyomu???? ben yayları kestirdim aracın her yerinden ses geliyor :)))
ilk hafta arka amortisör patladı .

ggtoker

bende sağa sola cevirince lastik sürtmüyordu.....

5 cm eibach yay vardı bende araca 4 kişi binmediği sürece sürtme veya herhangibi bir ses gelmiyordu..... yayları kestırdıgın için olabilir....

cobbix

fk veya apex alıcam nasıldır??? 3.5 yapmayı planlıyorum

ggtoker

Alıntı yapılan: cobbix - 17 Haziran 2012, 11:47:31
fk veya apex alıcam nasıldır??? 3.5 yapmayı planlıyorum

5cm yay koyupkestıgın için randıman alamamssındır bence..... 5 cm yay koyup sadece onlerı 2 cm daha basarsan istediğin goruntuyu alırsın...

3.5 cm koyarsan orj yaylardan pek farkı olacagını sanmıyorum...

cobbix

orjinal yaylarını kestim ben gökhan. :))))))

şimdide 3.5 cm sipariş verdim ve baskı balata sachs marka bu hafta içi yaptırıyorum

bakalım ses kesilecekmi balata indirimde 123 tl ye aldım :))))