my mk2 :) 1.6 TDİ anında ibre 200

Başlatan ustam, 17 Mayıs 2012, 18:20:46

« önceki - sonraki »

alimeydan067

ustam saolasın verdıgın bılgı için konyadakı bu turbo işini halleden arkadaşın numrasını verirmısın turbomu yaptırmak ıstıyorum cunku mılınde hafif bir bosluk var tel numarasını verirsen memnun olurum ibrahim ustam ...

ustam

turbocu ibrahim 0543 6789258 fethiyeden volkswagenci ibrahim ustadan aldım dersin yardımcı olur

alimeydan067

saol ıbrahım ustam en kısa zamanda turboyu sokup gon derırım konyaya allah razı olsun

taha_jetta80

Alıntı yapılan: alimeydan067 - 06 Ağustos 2012, 19:49:23
taha abicim bu luk markayı nerden aldın bana bır adres veya tel nosu verirmısın

konya karaca oto yedek parçadan aldım numarası nette olması lazm.

alimeydan067

nasıl ulasabılırız bu karaca otoya taha abi ve kaç paraya aldın luk marka baskıyı mumkunse tel alabılırmıyım

ustam

alimeydan067

saollasın ıbrahım ustam verdıgın bılgıden allah razı olsun sen den

ustam

alyekrm

yazılanları okudum ozellikle vidyoyu merakla izledim elinize saglık masallah cok guzel olmus Allah kaza bela vermesın

cyber34

Elinize saglık performanslı bir makina yapmışsınız :D

ustam

Murat16GTD

Alıntı yapılan: ustam - 17 Mayıs 2012, 18:20:46

Merhaba kardeş eline saglık güzel olmuş.Bende orijinal 1.6 gtd var 90 Ps lik bende intercooler ı değiştirmek istiyorum intercooler tesisatın güzel görünüyor yalınız ben Mercedes sprinter ıninkini kullanacam tesisatı nerede yaptırdın. Saygılar

sheker_

Kıskandım  :p Şaka bi yana maşallahı var. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Şuandan itibaren bende bi intercooler taktırmanın çok faydalı olacağına kaanat getirdim :D ilk işim bunu halletmek olucak.