Bu da Benim Mk2'im! :)

Başlatan mk_ank, 21 Mayıs 2012, 09:06:02

« önceki - sonraki »

mk_ank

Evet arkadaşlar aracım 1988 Model, 1.3 motordur. Motoru çok çok diri, kilometresi de gayet iyi... Tek sorunu güneş yanıkları onları da çözcez inşallah. Aracı alalı 3 ay kadar oldu ancak şimdi açabildim başlığı.






mk_ank

Aracımla geçen hafta bir kaza yaptım onun fotoğrafını da koyayım. Allah kimseye daha büyük kaza vermesin. Bununla atlattık yolları enlemesine kullanan belediye kamyoncularına sevgilerle. Bu bahane ile aracı balon tampona geçirdim bugün elimde olcak arabam sonunda. Yeni halini de yükleyeceğim. :) Yavaş yavaş toparlanıyor.


brkdmr38

Geçmiş olsun.Hoşgeldiniz  ;)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

mk_ank

Teşekkür ederim hoşbulduk. :)

06jetta06

Hoşgeldiniz, geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun.

MeTHea35


mk_ank

Kardeş toplanmış haline biraz fiyat katarlar herhalde bu hali ile temiz olan da 9000 den aşağı olmaz sanırım. Aslında bir tane aynı renk otomatik satılık var Ankara'da arabaya trafikte de rastladım ben ilanda görmüştüm. Aynı renk aynı kasa kasası diri duruyordu. Bir tek km'si daha yüksekti. Ama görüş istersen 9500 fiyatı olması lazım. Sahibinden.com'da filtrele aramanı Ankara, 1.3 olarak falan. Aynı renk as 3800 plakası.

mk_ank

Alıntı yapılan: 06jetta06 - 21 Mayıs 2012, 13:36:37
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun.

Eyvallah sağolasın kardeş AMİN cümlemizi.
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 21 Mayıs 2012, 14:34:35


hosgeldiniz geçmiş olsun
Hoşbulduk kardeş sağolasın.

mk_ank

Bu arada aracımı aldım bugün balonlu hafif toparlanmış halini de ekleyeceğim.