polom ve görünüşü

Başlatan nazm, 10 Mayıs 2012, 01:00:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazm

arakadaşlar poloma vurup kaçan kişiye neler söledim anlatamam ama birazda  işe yaradı galiba polomun yeni gürünüşüne tekrar aşık oldum akşam üzeri bitti sabah fotosunu çekip tekrar fotosunu yayınlıcam
Büyük imza.

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

dj_burak

geçmiş olsun geçen benimde başıma gelmişti vurup kaçmışlardı ama yaptırdığımda dediğin gibi bide pasta cilayla araba müthiş görünmüştü :) şu havalar biraz düzelsin yağmur falan yağmasın arabayı komple gaz yağıyla yıkicam asıl o zaman tekrar aşık olucam sanırım :)

frht

sniper

benim arabayada vuranı bi bulsam öpcem  >:( yaptıramadım daha camurluk + tampon  :'(

dj_burak

Alıntı yapılan: sniper - 21 Mayıs 2012, 20:24:41
benim arabayada vuranı bi bulsam öpcem  >:( yaptıramadım daha camurluk + tampon  :'(

bu sıralar arttı sanırım vurup kaçma vakaları bi kaç yerde daha okumuştum vurup kaçmışlar diye  >:(

atego

Alıntı yapılan: dj_burak - 24 Mayıs 2012, 18:53:25
bu sıralar arttı sanırım vurup kaçma vakaları bi kaç yerde daha okumuştum vurup kaçmışlar diye  >:(

Ben de girdim vurup kaçılanlar arasına. Ş.sizin biri ön tampona sürtüp kaçmış sol köşede 2 avuç kadar boyayı almış siyah plastik görünüyor altında.

06kzn39

atego

Sağolasın, kaportaya sürtmemiş ona şükrediyorum.

dj_burak

çok geçmiş olsun buğra yol kenarlarına koymamak lazım aslında arabayı

onry

vuracak olan adam site içinde otoparkta da vuruyor hocam, gecen benimde arka tamponu çatlatmışlar, maddi sıkıntısını geçtim bi özür notu sıkıştır bari sileceğe

sniper

benim aracımda masraf cok cıktı vurup kaçmasa sigortasından yaptırırdık.Üç kuruş fazla sigorta ödicez diye kaçıyolar.

nazm

.
Büyük imza.

onry