Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İzmir / Çeşme Mekan tavsiyesi

İzmir / Çeşme Mekan tavsiyesi

Başlatan hrntncy, 02 Haziran 2012, 12:27:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hrntncy

arkadaslar pazar günü yani yarın izmir çeşmeye tatil için yola cıkıyorum yanlız çeşmede bulunan arkadaslar gezilip görülecek mekan tavsiyesinde bulunabilirlermi belkide siteden arkadaslala bile karsılasabiliriz :)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

cybertronics

Nasıl bir tatil planınız var ona göre tavsiye verelim. Turistik gezimi yoksa gece hayatımı yada deniz kum güneş yeme içme ?
Daha iyisi yine bir VAG'dır

MeTHea35

gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır  :saygılar

cybertronics

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Haziran 2012, 15:25:59
gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır  :saygılar
:tamamdir
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Atay

Kocakarı plajı, ılıca plajı güzeldir. Senin belki kalacak yerin vardır ama şöyle söyleyeyim Çeşme'de oldukça uygun fiyatlı pansiyonlar var. Şimdiden iyi tatiller.
Food's life! Learn it.

hrntncy

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Haziran 2012, 15:25:59

marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım  bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

MeTHea35

Alıntı yapılan: hrntncy - 09 Haziran 2012, 04:14:23

marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım  bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
dogru tercih yapmışsınız 3 u de cok kaliteli mekanlardır  :tamamdir