gaz pedalının altındaki takoz

Başlatan drn, 08 Mayıs 2012, 01:08:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

yok kardeş değiyor bence. inceledimde son vuruşta birleşiyor gaz pedalı o takozla
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

fatih_et

sonuna kadar basınca değiyor ama sökünce daha hızlı gideceğini sanmam, gaz elektronik olduğu için basış şiddetine göre ivmeleniyor,
bi keresinde ışıklarda kapıştık sonuna kadar bastım 6000-6500 devirlere geldi  2. vitese atmadı 70'i falan geçti,
ama keşke sökünce daha hızlı gitse  :D ;D

metinmb407

inan-92

Alıntı yapılan: nesquik - 09 Mayıs 2012, 22:08:38
yok kardeş değiyor bence. inceledimde son vuruşta birleşiyor gaz pedalı o takozla
değmiyor biliyordum siz söyleyince altına kağıt koyup test ettim değiyormuş biraz oynadım belki sökerim diye ama çıkıcak gibi durmuyo :D

fatih_et

metinmb407

Düz 1 de 50 km :) Ayrıca otomatik bile olsa o kadar görmez daha erken vites yükselir.

fatih_et

düzde 50 doğrudur, bende otomatik var, arabayı tam gazda kaldır neler oluyo bak :)

metinmb407

Hocam kullanmasam kabul ediyorum ama kullandım :) AKL, BCB, BFQ, (AKL nin otomatiğini unuttum) motor ve şanzuman tiplerini kullanan birisi olarak söylüyorum.

fatih_et

inan-92

otomatik düzde 50 diyor arkadaşlar.videolar bölümünden borayla yaptığım 0-100 e bakabilirsiniz

asi_karaca23

arkadslar sız nasıl arabanıza kıyıp ta 1 vıtesle 50 yapıyosunuz hıc anlamıyorum ayzık gunah dılmı sahsen 1 vıtes maksımum 25 yaparaım cok yazık allah korusun motora şanzumana salıncaklara zararı vardır dıkkat lı olun bnce her zman sakın yavas araba kullanalım :))saygılar
ne mutlu türküm diyene..

metinmb407

Alıntı yapılan: asi_karaca23 - 21 Mayıs 2012, 16:07:42
arkadslar sız nasıl arabanıza kıyıp ta 1 vıtesle 50 yapıyosunuz hıc anlamıyorum ayzık gunah dılmı sahsen 1 vıtes maksımum 25 yaparaım cok yazık allah korusun motora şanzumana salıncaklara zararı vardır dıkkat lı olun bnce her zman sakın yavas araba kullanalım :))saygılar

Bir kereliğine limitlerini görelim dedik ondan dolayı :D

1. vites 50
2. vites 90
3. vites 130
4. vites 170
5. vites 210 daha da gitmiyor bahsettiğim hızlarda 6500 RPM de devir kesici devreye giriyor :)

asi_karaca23

adaşım bensenın yaptıklarını arabama yapsam 1 sene boyunca uykum gelmez ıcım parca parca olur :))))))))))) ;D ;D ;D
ne mutlu türküm diyene..

s1nanozk

arkdaşlar bendeki takoz da biraz yukarıda gibi geldi bana.çünkü vidalanan yerin bir bölümü gözüküyo.acaba 19 anahtarla inebiliyo mu?bugün biraz çevirmeyi denedim ama çok sıkışık biyerde fazla eğilemedim  :)