Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
06 Mayis Istanbul Ümraniye bulusma resimleri - Sayfa 6

06 Mayis Istanbul Ümraniye bulusma resimleri

Başlatan TanerErbay, 06 Mayıs 2012, 19:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scarden

Yok be abi olurmu öle şey bilinçli yapmadım hangi piskolojiyle çektiysem artık  ;D ;D 3 müzü çektiğim bi foto var keşke bi sürü çekseydim ya :D

mussel

Alıntı yapılan: scarden - 14 Mayıs 2012, 17:14:06
Yok be abi olurmu öle şey bilinçli yapmadım hangi piskolojiyle çektiysem artık  ;D ;D 3 müzü çektiğim bi foto var keşke bi sürü çekseydim ya :D
Kardeşim şaka yapıyorum,Allah'tan çekmemişsin yakın çekimde ön taraf iğrenç duruyor,taş izlerinden,çiziklerden.Senin aslanda müthiş Allah nazardan saklasın kardeşim,kırmızı olsun 5 lira fazla olsun.Amman dikkat et kendine. :tamamdir
03.06.2005

scarden

Saolasin abi allah hepimizinkini nazardan saklasin sen bi kasko ayari cekersen muthis olur nede olsa generation tr de varmis baska :D

chemisamet

bulusmada tek sedan vardı ama fotosu yok bea

nerde adalet alooooo :bekleriz: :bekleriz:
bundan sonra foto makınasıyla gelıp her aracı tek tek cekmek lazım boyle olmıcak..

mussel

Alıntı yapılan: chemisamet - 17 Mayıs 2012, 10:38:32
bulusmada tek sedan vardı ama fotosu yok bea

nerde adalet alooooo :bekleriz: :bekleriz:
bundan sonra foto makınasıyla gelıp her aracı tek tek cekmek lazım boyle olmıcak..
Vento'yu kastediyosun lacivert renkli heralde,hakkaten çok güzeldi.
03.06.2005

chemisamet

Alıntı yapılan: mussel - 17 Mayıs 2012, 12:25:44
Vento'yu kastediyosun lacivert renkli heralde,hakkaten çok güzeldi.
aynen abı ama bı daha boyle olmaz cekecem hepsının onune ventoyu oyle foto alcam >:D >:D >:D :D :D :D

ggtoker

http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/U6BFj.jpg

arkadaşlar bu resimdeki afişi kım yaptı kaça mal oldu????

birde vw stıkırları lazım nasıl nerden kımden temın edebilirim????????

mk1afu56

afişi ben yaptım  subatdakı buluşmada da ben yapmıştım hatırlarsan parası sorun deği:)l ne yazacağımızı söylersen hallederiz,yanlız stiker konusunda yardımcı olamıcam o olanak yok elimde.

mk1afu56

istanbul ahalisi sakarya gezisine ne dersenizzzz????

vtt

chemisamet

dostum daha once sozu gecmıstı 27 sınde emrah evranlı kardesımızn dugunu var kısmetse orada olacagız ... :sevgi:

uygaraga

Alıntı yapılan: chemisamet - 18 Mayıs 2012, 13:00:30
aynen abı ama bı daha boyle olmaz cekecem hepsının onune ventoyu oyle foto alcam >:D >:D >:D :D :D :D
benim face de var bütün fotolar [email protected] eklerım ben istek gönder buraya yüklemeyi beceremedim

uygaraga

Alıntı yapılan: vtt - 19 Mayıs 2012, 12:10:48
+54(sakarya)
çok zor evde zeytin yok   :-)))   git gel 300 km hemen hemen bir 100 lük harcarız zorr

ggtoker

Alıntı yapılan: mk1afu56 - 19 Mayıs 2012, 09:36:02
afişi ben yaptım  subatdakı buluşmada da ben yapmıştım hatırlarsan parası sorun deği:)l ne yazacağımızı söylersen hallederiz,yanlız stiker konusunda yardımcı olamıcam o olanak yok elimde.

Vwtr Sakarya Sapanca Buluşması 27/05/2012 olabilir....

Senıde beklerız musaıt olursan....