Araç çalışırken ve stop ederken gelen biiippp sesi

Başlatan therasmus, 25 Nisan 2012, 11:22:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

therasmus

Merhaba,

Aracımı çalıştırırken daha doğrusu gösterge  ışıkların yanması (kontagı 2 ye aldıgımda) konumuna geldiginde ve aracı stop ettigimde 4 kere uzun uzun biiipppp sesi geliyor,ses ön konsoldan teybin oralardan geliyor.Teyb açık yada kapalı farketmiyor herhangibir arıza ışıgı yanmıyor ve bir sabah aracımı çalıştırdığımda kendiliginden oldu yani herhangibir uygulama yapmadım.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Forumda araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevirim.
İyi günler...

BARRACUDAY

therasmus

alper19

Alıntı yapılan: therasmus - 25 Nisan 2012, 11:22:12
Merhaba,

Aracımı çalıştırırken daha doğrusu gösterge  ışıkların yanması (kontagı 2 ye aldıgımda) konumuna geldiginde ve aracı stop ettigimde 4 kere uzun uzun biiipppp sesi geliyor,ses ön konsoldan teybin oralardan geliyor.Teyb açık yada kapalı farketmiyor herhangibir arıza ışıgı yanmıyor ve bir sabah aracımı çalıştırdığımda kendiliginden oldu yani herhangibir uygulama yapmadım.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Forumda araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevirim.
İyi günler...
baskan 4luleri yak teybini ac ama sesini iyice kis bip sesi flasore uygun bi sekilde geliyomu bak bakalim bi yerde elektrik kacagi var demektir ogleyse eger

BARRACUDAY

Atikerin bakım zamanı geldiğini gösteren ses yanılmıyorsam. Bakıma götürmelisin.

therasmus

Alıntı yapılan: BARRACUDAY - 25 Nisan 2012, 11:39:45
Atikerin bakım zamanı geldiğini gösteren ses yanılmıyorsam. Bakıma götürmelisin.

Bilakis,bakımı yaptırdıkdan 1-2 gün sonra ses gelmeye başladı acaba biyerinimi bozdular?:)

Düzeltme;
Google'da bakım zaman gelen atiker diye aratınca bu konuda tek olmadığımı öğrendim.
Bakım zamanı geldigini söylüyormuş lakin bakımını yeni yaptırmıştım,bu sesi bilgisayar bağlantısı ile program yardımıylamı kaldırıyorlar yoksa başka bir yöntemi var mı?

BARRACUDAY

Lpg ecusunu bilgisayara bağlamaları lazım. Yapmadılarmı bakımda.

frht

arkadaş bu zamanda işini sağlam yapan yer bulmak zorlaştı işte bi salla gitsin mantığı daha  :bekleriz:

orca

bakım yaptırırken lpg filtresini değiştirdinmi
RedMercury

therasmus

Lpg bakımında filtre değişti(eskisi tertemizdi ).Bilgisayara bağladılar 1-2 ayarlama yaptılar.2 gün sonra sabah arabayı çalıştırdığımda bu ses ile karşılaştım.

orca

yeniz bakım saatini kurmamışlardır eski ayarı kalmıştır ondan yapıyordur
RedMercury