Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SATILIK AUDİ 80 B4 TDİ ŞANZUMAN VE PASSAT 32B FREN DİSKLERİ

SATILIK AUDİ 80 B4 TDİ ŞANZUMAN VE PASSAT 32B FREN DİSKLERİ

Başlatan PassatMk2m, 23 Mart 2012, 15:26:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PassatMk2m

Başlıktata belirttiğim üzere Audi 80 B4 Kasa 1.9 TDİ Şanzuman elimde mevcut. Yurt dışından getirttim aracıma uymadığı için satılık.

Fiyatı: 1100 TL

Passat 32b Firen diskleri set halindede elimde mevcut.

Fiyatı: 65 TL

salihsefa

hocam iyi satışlar, alttaki resimlerde belirttiğim 4  kısmın ölçülerini verebilirseniz 32b disklerine talibim. parçacıdan orjinal diye aldığım diskin resimdeki 4 numaralı kısmı 2cm fazla gelmiştide, yoğurda üflüyorum yani :) istanbuldan buraya boşuna uğraşmış olmayalım, kasadan farkedebiliyor sanırım. acil değil. teşekkürler.

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

PassatMk2m

Ben ölçüleri tam olarak bilmiyorum. Disk üzerinden ölçüp verebilirim isterseniz. Bendeki diskler TVR marka standart ölçüde diskler.

salihsefa

disk üstünden ölçüp verebilirseniz iyi olur, son yazdığımdan bu yana geçen 2 ayda değiştirdik diskleri ama yinede uyarsa alabilirim. teşekkürler

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

PassatMk2m

Siz passat içinmi alacaksınız yoksa Otomobilinizde belirttiğiniz Polo 2001 modeliçinmi. Poloya olmaz bu diskler.

salihsefa