Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vag-com hakkında bilgisi olan? - Sayfa 2

Vag-com hakkında bilgisi olan?

Başlatan speedystop, 14 Nisan 2012, 20:54:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Alıntı yapılan: alper19 - 14 Nisan 2012, 22:25:50
aynen corum :D
ya bizim arkadas yapmis ama dedigin gibi adaptasyon olmuyomus

Bende Çorum Osmancık lıyım :D

speedystop

Alıntı yapılan: metinmb407 - 14 Nisan 2012, 22:18:14
Tam sürüm falan olmuyor :) Çünkü kablonun içindeki yazılım ile uyuşmuyor. Bu arada memleket Çorum mu :)

Evet sanırım biz bu kabloya boşu boşuna verdik parayı benim aracım bildiğiniz 6n öyle çok üst seviye kablolara gerek yok sadece lft sft değerlerini okuyup boğaz kelebeği adaptasyonu yapmak istiyorum tanıdık destekte verebilecek biri varmı bu kabloyu temin edebileceğim veya hocam sende fazla varsa bedelini ödeyip alabilirim.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

metinmb407

Bahsettiğim kablolar biraz tuzlu yalnız :)

speedystop

Alıntı yapılan: metinmb407 - 14 Nisan 2012, 23:15:09
Bahsettiğim kablolar biraz tuzlu yalnız :)
100 gayme diye okumuştum doğrumu?

metinmb407

speedystop

atego

409 bende de aynen demoya düşüp duruyor. O yüzden 311.2 kullanıyorum, sadece 1 kere 409 ile demoya düşmeden düzgün bakabilmiştim :)

sukrubey

Formda tayfun diye bir arkadaş ile tanıştım. Şuan ben yurt dışındayım ve jetta 1.8 IV kullanıcısıyım. Kendisi denizlili ve istedğini kabloyu 100 tl ye postalıyor kurulumunda yardımcı oluyor. Düzgün birisi isteyen varsa mail adresini mesaj ile gönderebilirim.

speedystop

Alıntı yapılan: atego - 15 Nisan 2012, 18:07:57
409 bende de aynen demoya düşüp duruyor. O yüzden 311.2 kullanıyorum, sadece 1 kere 409 ile demoya düşmeden düzgün bakabilmiştim :)

Abi 311 yazılımını bana özelden linkleyebilirmisin rica etsem?

speedystop

Alıntı yapılan: sukrubey - 15 Nisan 2012, 18:25:51
Formda tayfun diye bir arkadaş ile tanıştım. Şuan ben yurt dışındayım ve jetta 1.8 IV kullanıcısıyım. Kendisi denizlili ve istedğini kabloyu 100 tl ye postalıyor kurulumunda yardımcı oluyor. Düzgün birisi isteyen varsa mail adresini mesaj ile gönderebilirim.

İlginize teşekkür ederim Tayfun beyle bende tanıştım nasipse alacağız bir kablo inş

ozmo

6n ler için en güzeli 3.11 ayrıca vag-com'un kendi sayfasında test ekranı var öncelikli olarak ordan menüler bakabilirsin.bi bakayım 3.11 duruyorsa gönderirim

speedystop

Alıntı yapılan: ozmo - 15 Nisan 2012, 20:51:18
6n ler için en güzeli 3.11 ayrıca vag-com'un kendi sayfasında test ekranı var öncelikli olarak ordan menüler bakabilirsin.bi bakayım 3.11 duruyorsa gönderirim
Özgür abi netten buldum tam sürüm gerçektende demoya düşmüyor peki şimdi parametrelere müdehale edebiliyormuyuz?

atego

Yolladım :)
Alıntı yapılan: speedystop - 15 Nisan 2012, 19:48:27
Abi 311 yazılımını bana özelden linkleyebilirmisin rica etsem?

Yolladım :)