Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Volkswagen 4 tuşlu anahtar kabı-logo-anahtar metal kısım

Volkswagen 4 tuşlu anahtar kabı-logo-anahtar metal kısım

Başlatan metinmb407, 10 Nisan 2012, 11:20:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Selamlar. Ürün sıfırdır. Bora, Golf IV ve V, Tiguan ın ilk kasalarına birebir uyumlu, Jetta ya uyumlu mu emin değilim, B6 Passat a uyumsuzdur. Kapı açma, kilitleme, bagaj açma, PANIC düğmelerinden oluşmaktadır. Anahtar içi modül dahil değildir. Elimde 2 takım mevcuttur.

Fiyat kargo hariç 45, dahil 50 liradır :)Fiyatlar sondur. Özel mesajla ulaşabilirsiniz...

metinmb407

Anahtar modifikasyonu için teknik destek sağlarım hiçbir kodlamaya gerek olmadan Boranızın bagaj kapağını kumandadan açabileceksiniz :)

metinmb407

Yok mu Borasının bagajı kumandadan açılmasını isteyen :)

metinmb407

Satıldı şansınızı kaybettiniz :) İsteyen olursa getirtebilirim.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

umut_mk4

Alıntı yapılan: metinmb407 - 16 Nisan 2012, 13:23:09
Satıldı şansınızı kaybettiniz :) İsteyen olursa getirtebilirim.
selam. Abi ben araca alaröm sistemi yapılmıs haliyle anahtar kabı da degistirilmis ben orjinal anahtara donmek istiyorum nasıl yapabılırız alarm sistemini bozmadan
2015 1.4 125ps highline

metinmb407

Alarm sistemi iptal olmadan (eğer ki takılan alarm aynı zamanda aracı kilitliyorsa) orijinal anahtara dönemezsin. Dönersin ama alarm merkezi kilite bağlı olduğundan sıkıntı çıkabilir.

umut_mk4

Alıntı yapılan: metinmb407 - 16 Nisan 2012, 21:53:26
Alarm sistemi iptal olmadan (eğer ki takılan alarm aynı zamanda aracı kilitliyorsa) orijinal anahtara dönemezsin. Dönersin ama alarm merkezi kilite bağlı olduğundan sıkıntı çıkabilir.
alarm sisteminin kumandasını orjinal kumandayla degiştirebilirmiyiz. Çip kopyalama falan yaparak ve nederece saglıklı olur
2015 1.4 125ps highline

metinmb407

Yani şunu demek istiyorum. Hem alarmın kumandası hem de aracın kumandası aracın kapılarını kilitlemede aktif olursa karışıklık çıkar. Elinizde iki kumanda yok değil mi? Alarm ve aracın kumandası bir şu anda?

umut_mk4

elimde iki adet kumanda var ikiside alarmın. Benim istegim ise kumandanın kaplarını degistirmek. Sorun ise benim kumandanın cipi buyuk orjinal kumandaya denk gelmiyor
2015 1.4 125ps highline