Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
debriyaj balatasının bittiği ni nasıl anlarız - Sayfa 4

debriyaj balatasının bittiği ni nasıl anlarız

Başlatan drn, 09 Nisan 2012, 22:53:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FelixCrail

Yasak falan degil niye olsun ki? Anadolu yakasinda isen gel al burdan

asi_karaca23

bızım elazıg da avrupa veya anadolu yok brader ama dogunun ıncısı kurtlar vadısının memlektı dedın mı akla gelen ılk yer elazıg 23 :)
ne mutlu türküm diyene..

FelixCrail

gökhanpolizei

off yazılanları okuduguma gore benım balata da bıtmıs gıbı.cunku araba yokusta hıc cekmıyo bırde tıtreme var gaza yuklensen bıle araba hıc atak degıl bu gıdısle bu araba elımde kalacak ya....

FelixCrail

İs buyumeden degistirin o zaman. Sonra volan da yanarsa bide onu almak zorunda kalmayin

asi_karaca23

ewt ıs buyumeden degısın bnce  masraf daha bı cogalır malup vw yedek parca cok pahalı
ne mutlu türküm diyene..

uygaraga

araç gittiğin devirden daha az bir km hız yapıyorsa yokuşlarda tıtreme yapıyorsa gitmiyormuş gibi bir his bırakıyosa  yanı bastığın kadar gıtmıyormuş gibi   birde el frenını çek aracı bire yanı birinci vitese al kalkış yapmaya çalış araç kalkmaya zorlanıyormu yoksa olduğu yerde duruyormu kalkış yaparken  kalkmak için zorlanıyorsa depraj sağlamdır

caner4

ben geçen denedim onu az zorlandı ilk başta sonra baya gaz verinde hareket etti
This is the best one until we make a better one.......

asi_karaca23

plaka bıtms arladasım zorlama arbayı yazıktır bnce
ne mutlu türküm diyene..

34yasar34

normal bir kullanımda  debriyaj balatasının ömrü  kaç sene  , yada kaç kilometre fikri olan varsa sevinirim.

stinger

benim baskı balata 2010 yıldında dğeişmiş ne kadarki ömrü değiştirmem gerek mi el freni testini uygulayaım bende
Ben Geçmişimi Çöpe Attım, Çöpüde Ancak Kedi Köpek Karıştırır.

serdar6055

Benimde baskı balata seti 98.000 km'de yenilenmiş ''luk'' marka.araç içinde buldugum faturada böyle yazıyordu.şuan 107.000 kmdeyim :)

metinmb407

Düzgün kullanarak 250 bin km ye kadar kullanan birini okudum bir yerde :) Mümkün mertebe yarım debriyajla kullanmayın, balataları yakmayın :)

mcc-120

benim debriyaj seti almanyada takılmış  3. vites 170 vuruyo sağlağlamdır herhalde  :)