direksiyon aşınması

Started by onder_07, 09 April 2012, 18:13:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

onder_07

arkadaşlar arabanın direksiyonu güneşten dolayı ufalanmaya başlamış,kışın çok sorun değildi fakat havalar ısındıkça artık elde siyah toz parçacıkları bırakmakta.bunun için ne yapılabilir acaba?

adige_60

kardes ne kadar senin aracında faydası  olur bilmem ama ben birşey denedim faydalı da oldu.. benim direksiyona ,  benden  önce kullanan , aşınmadan  ötürü yeşilimsi   mi maun kaplama yaptırmıs..  cam  kontrol  panelinin,teybin oralar hep kahverengi maun, direksiyon garip bi yeşil maun kaplıydı :) bende   sökeyim dedim vs  çıkardım maun kaplamaları..  maunun altından  mat ve garip bir direksiyon  görüntüsü çıktı.pişman oldum  söktüğüme ama yapacak bişi yok :) .. kışın  kapılar  donmasın,fitiller yapışmasın  diye aldıgım SİLİKON SPREY'i sıktım. şimdi  çok parlak duruyo. eski mat görüntü  şu an  yok.  ayrıca toz gibi  ufalanmalar da  yok.  sivasta yaşıyorum 40 TL  ye sivasta deri kılıf diken   bi ilan görmüştüm  sitenin birinde. sitenin  linkini kaybettim..  onu tekrar bulabilrsem diktircem bende..

onder_07

bu direksiyon kaplamalarını 20 tlye yapıyorlar ama görüntüyü çok bozuyor,sanki minibüs direksiyonu gibi görünüyor :)kılıf takmakda biraz kaba gösterir gibi  geldi bana ama denemedim.şu kaplamaların sadece siyah renginden yapsalar ve parlamasa eyvallah da öteki türlü gerçekten çirkin görünüyor.

emirdede

benim aracımında kaplamaları eskimişti,komple tavan kaplaması değişti,4 kapı kartonu ve direksiyon deri kaplandı 500 tl

serhan61

öncelikle selamlar.direksion aşınması için kendiniz deri kılıf alıp kaplayabilrisiniz.örnek teşkil etmesi açısından benim aracı incelemenizi öneririm.internetten sipariş edip kendim diktim.maliyet olarak çok ucuz.http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/buda-benim-golfum-t23075.0.html

metinmb407

Arkadaşlar deri kılıfı falan boşverin. Deri boyasını alın sürün üzerine de vernik eskisinden daha parlak bir görüntüye sahip olacak. Ben deri boyası ile boyadım çok güzel ve temiz oldu hemde çok ucuz bir yöntem. Deri boyası ve uyumlu sünger 10 lira bile değil. 1 sene oldu yeni yeni aşınmaya başladı ben üzerine vernik sürmemiştim. Bu araçların klasını, çizgisini maun kaplama ile falan bozmayın derim.

onder_07

hocam nerden aldınız o deriyi nerden sipariş ettiniz.bende yapiyim ondan gayet güzel olmuş

serhan61

internetten sipariş edebilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-gercek-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867 .aracınızın iç döşeme rengine göre beğendiğinizi seçersiniz.
size tavsiyemm ürün geldiğinde direksiyona geçirmeden önce ürünün içinden çıkan iğneyle delikleri alıştırmanız.(iğnenin ucu isteyerek köreltiilmiş, olaki elinizden çıkar deriyi delmeyin diye sakın başka iğneyle denemeyin:)eğer alıştırırsanız direksiyon üstünde çok daha rahat dikersiniz.delikleri karşılıklı getirin acele etmeyin pot yapmasın.uygularsanız sonucu paylaşın bizle görelim nasıl olmuş:)

onder_07

teşekkür ederim sipariş edip deneyeceğim,sonucunumutkala paylaşırım sağolun