Havalar fena isindi, Mangala hayir denmez :)

Başlatan TanerErbay, 05 Nisan 2012, 21:56:20

« önceki - sonraki »

TanerErbay

evet karar  nedir

benim fikrim hem 15 hemde 22 i ama o da fazla gelir, evdeki esler cocuklarla papaz olmaya gerek yok :)

cnr_mk1

benm fikrimce de 15i uygundur.hepimiz bekar değiliz denildiği gibi evli olanlar belkide 23 nisan tatilini değerlendirmek isteyebilir.15ine 4 gün var ve bizim için yeterli bisüre istanbul olarak 4 günde biz konuyu acıp planları yapıp toplanabilirz tahminim yine en az 30 araç olur.saygılar ve sevgiler vwtr

VedatNur

eğer 20 sinde yaparsak kaportadan yeni çıkan bir golf mk1 ile gelme şansımız olur bide o zamana kadar biraz para biriktirim buluşma için  ::)

SNCKTR

bence nisanın son haftası olsun hem benım hem mk1' min ilk buluşması olur   :)

rsb

29 nisan diyosun yani :) .. madem öyle bi acelemiz yok ama ben sadece  15 ve 22 yi   , en fazla 15 gunluk hava tahmini görebildigim için yazdım .. inş hava guzel olurda 29 unda  yaparız .. belki o tarithte koray abimizde gelir . bize cabrio gorselligi sunar :)   :tamamdir

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 11 Nisan 2012, 08:00:06
29 nisan diyosun yani :) .. madem öyle bi acelemiz yok ama ben sadece  15 ve 22 yi   , en fazla 15 gunluk hava tahmini görebildigim için yazdım .. inş hava guzel olurda 29 unda  yaparız .. belki o tarithte koray abimizde gelir . bize cabrio gorselligi sunar :)   :tamamdir
evet beyler 29 undan once bende gelemıyorum ama 29 una soz ....

mk1afu56

mk1 afu 56  (ümit)  her zaman hertürlü gelirim +1:)

rsb

hafta sonuna kadar herkez bilgilensin . yeni bi konu açar  tarih ve yer belli oldugu için direk liste yapar  ve tarihi bekleriz :D

cavanozz

14 - 15 full yağmurlu arkadaşlar.. bu iş 22sinde olur  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

mukad

en temizi mayısın ilk haftası gibi yagmurda olmaz diye düşünüyorum

htmetin

evet 7 mayıs çok güzel bir tarih :)))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

OffLineR

7 Mayıs iyiymiş  :tamamdir
Oğuzhan ne zaman geliyordu???  :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

mk1afu56

ne zaman katılım yoğun ise  ogün olması herkes için iyi olucak gibi , hedef 50 olsun hadi bakalım sayıyı bulabilcekmiyiz...