Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK III Hatasız Full Set Satılıyor

Golf MK III Hatasız Full Set Satılıyor

Başlatan kunefiterol, 28 Şubat 2012, 16:32:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kunefiterol

Arkadaşlar aracımı satıyorum...

Detaylar aşağıdaki ilanda mevcuttur. Aracın hiçbir kazası yok. Tek eksiğimiz sağ arka kapı plastik bandıdır. Onu da sanırım çaldılar. Resim ilave edeceğim bir-kaç gün içinde...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-ses-sistemli-full-full-golf-mk3-kirmizi-seytan-76195416/detay/

Kayseri'den Bir MK3...

kunefiterol

Kayseri'den Bir MK3...

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

okaykay_1

Alıntı yapılan: htmetin - 03 Nisan 2012, 17:26:27
102  bg.
arkdas ve bi kac kişidede aynı seyi gördümde herkes 76-100 hp kadar kısmı işaretlemiş

htmetin

Fabrika verileri 100 bg. Dynoya çıkınca 102 bg'leri görüyor. yapı olarak AKL (SR) motordan farkı disrübütör ve emme manifotu farklı onun dışındaki hemen hemen herşeyi aynı. + AFT motorun rampada bayıldığını daha görmedim asıldıkça asılıyor şerefsiz..  :) 102 bg + ben= 103 bg :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

okaykay_1

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Nisan 2012, 17:05:05
Fabrika verileri 100 bg. Dynoya çıkınca 102 bg'leri görüyor. yapı olarak AKL (SR) motordan farkı disrübütör ve emme manifotu farklı onun dışındaki hemen hemen herşeyi aynı. + AFT motorun rampada bayıldığını daha görmedim asıldıkça asılıyor şerefsiz..  :) 102 bg + ben= 103 bg :)
:))

kunefiterol

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Nisan 2012, 17:05:05

ağzına sağlık...
Kayseri'den Bir MK3...