Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bora almak istiyorum - Sayfa 6

bora almak istiyorum

Başlatan COSKUNCİHAN, 05 Nisan 2012, 14:07:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drn

bir de o kapıları sert kapatmasalar içim gidiyor ya

KATIRAN

valla  hiç sorma, bende boradan önce doğan sl vardı kapıyı hızlı kapatmasan kapanmazdı, bizimkiler alıştı aracın kapısını hızlı kapatmaya, şimdi boranın kapısını öyle hızlı kapattıkları zaman benimde içim gidiyor.

serdar6055

Az önce clio sembol aarbası olan bir arkadaşla dışarda turladık benim Borayla :) O da farketti. Senin kapı ne kadar ağır ya diyor. Benimkini çektim mi uçuyor dedi :D

caner4

yok ya clio falan yalan hep uçan teneke .
This is the best one until we make a better one.......

serdar6055

Alıntı yapılan: caner4 - 28 Nisan 2012, 00:00:36
yok ya clio falan yalan hep uçan teneke .

Uçan ''mika'' desen daha iyi olur :) Ön çamurlukları bildigim kadarıyla mika onların :) plastik karışımı bişey yani :D

caner4

bi de diyorlar darbe emici tampon yok darbe sonrası eski halini alıyomuş .  daha önce de dedim şimdi de diyorum hyundai clio vs.. gibi araçların üzerine kedi düşse kaporta eğiliyo :D :D

inundatio

:) Bugün aracıma 4 tane goodyer lastik aldim motor yağı ve filtrelerini değiştim castrol magnetic yağ aldım dizel için özel olanlarından acayip değişti araç...

Salı yada çarşamba ön salıncaklar  ve ufak tefek bakımlar yapılcak :D artık aracı satmıyorum.. :P

drn

1 hafta önce bende filtreler yağ ve buji leri değiştirdim aynen motor daha sessiz çalışmaya başladı en son yakıdı hesapladığımda 0,189 a kadar düştü .

tarihcifss

Alıntı yapılan: metinmb407 - 10 Nisan 2012, 10:03:21
Kim demiş 16V daha masraflı diye :) Bakımlı araç kolay kolay masraf yapmaz. 16V nin bakımı 8V ye göre biraz daha masraflı oda çift egzantrikli olduğundan triger bakımı 100 lira oynuyor. O 100 lirayı da 8V deki maf sensörü kapatıyor çünkü o da aynı fiyat. 16V yüksek devirde daha performanslı. Elektronik gaz olduğu için kalkışlarda biraz sıkıntı ama devrini aldığı zaman arkasından yetişilmiyor mübareğin :)
metin maf sizin 16v lerde yok mu?
BEŞKAZALI tarihcifss

metinmb407

Alıntı yapılan: tarihcifss - 30 Nisan 2012, 22:04:57
metin maf sizin 16v lerde yok mu?

16V de filtre direk motor kapağının içinde. MAF sensörü 16V de yok. Ama bizde de iki tane lambda sensörü var diye biliyorum.

asi_karaca23

arkadslar km 1 mılyonda yaksa yakısıyo bu arabay degr yanı bn cok memnunm arabamdan konfora rajatlıgına hasta oldum varsın km 400 500 yaksın  :D

ne mutlu türküm diyene..

caner4

yaksın yaksın :D en fazla bi ay dayanırsın sonra sahibinden.com :)

inundatio

Ben 100 TL mazot ile 400 KM yaptım .. Akşam yine mazot alıcam.. 100 TL lik bakalım kaç km ve gün yapacağım.. :D

caner4

400 km az değil mi . baya yakmış..