Balata - Kampana Boyama

Başlatan kemal_koker, 30 Mart 2012, 22:05:22

« önceki - sonraki »

GermanStyle

Sarı yeşil KIRMIZI sizin tercihinize kalmış bir şey artık Kırmızı yada Gri olabilir.
I♥GermanStyle

GermanStyle

I♥GermanStyle

kemal_koker

boya rengini gümüş gri olması boğmuş :D

GermanStyle

Aslında ilk jantım buydu o yüzden buna uygun yapmıştım sonradan değiştirirken tekrar boyatmak istemedim öyle kaldı :D
http://img28.imageshack.us/img28/1363/09032012439.jpg
I♥GermanStyle

kemal_koker

Anıl basmak lazım boyle yukseklerde gezme :D

GermanStyle

Babamda bana basıcak :D Antalyada her sokakta kasis var cami var diye bile kasis yapmış adamlar basamıyorum malesef :D
I♥GermanStyle

n3co

google.com > En Güncel Polo Sitesi.

Londonn

benim araçtaki kırmızı..çok hoş oldu..bak istersen..çok net degil dersen daha ykaından çeker atarım dostum.. ;)

go

far merceklerini boyayacaktım yüksek ısıya dayanan bi kırmızı boya ile balata ve kampanaları da aradan çıkartırım (:

kemal_koker

Alıntı yapılan: go - 03 Nisan 2012, 09:52:40
far merceklerini boyayacaktım yüksek ısıya dayanan bi kırmızı boya ile balata ve kampanaları da aradan çıkartırım (:

far merceği derken  ??? ???

Londonn

Alıntı yapılan: go - 03 Nisan 2012, 09:52:40
sağlam bi müzik tesisatçısına git..gobo flower robotların (robot ışık) içlerindeki aynaların renkleri atar ve boyarlar. yüksek ısıya dayanır o boya..yani boya işini o şekilde halledebilirsin neyi boyamak istersen far veya mercek vs vs ne istersen..ama kampanaları benim lastikçi boyadı sprey boya ile..

kemal_koker

cam boyası ve bi kaç bişey daha karıştırıp kullanılıyor tech de ev'lat clio var o yapmıştı