Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
aux girişi hakkında

aux girişi hakkında

Başlatan coupe, 28 Mart 2012, 13:47:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coupe

arkadaşlar aracında aux girişini kullanan varmı? nedir ne işe yarar telefon bağlanırmı? nasıl bi kablo gerekir?

o.bilge

3,5 mm jak aux kablosu diye sorsanız bulursunuz elektrik elektronikçilerde. 2-3 lira fiyatı var. bence gayet kullanışlı. bluetooth modülüü gibi kullanıyodum eskiden şimdi bt kulaklık aldım :D telefona navigasyon attım aux u da bağlıyorum navinin sesi oraya geliyo. eğer navigasyon cihazınız varsa ve fm transmitter ı yoksa auxa bağlayın gitsin :D

telefonunuzun kulaklık girişi 3,5 mm jak ise (pc hoparlör girişi veya mp3 kulaklık girişi boyutunda) telefonu bağlayabilirsiniz. telefonun hoparlörü arabanızın hoparlörü olur.

coupe

ooo sen aşmışsın abicim
biz daha ne olduğunu yeni öğreniyoruz  ;D
düz mantık yaparsak telefon auxa bağlıyken telefon görüşmeside yapabilirim  :tamamdir

o.bilge

elbette :D diyorum ya bluetooth kiti gibi kullan. hoparlör arabanın hoparlörü telefonun mikrofonuna da konuştun mu oldu bittiiii ;D ;D

coupe

çok sağol iyi oldu bunu öğrendiğim  :tamamdir
en kısa zamanda bi kablo almam lazım

o.bilge

degauss

Yanlız RCD510 da AUX girişini kullanmadan önce SETUP menüsünden aktif etmek gerekiyordu sanırım. Bir ara deneme yapmıştım bir türlü ses alamamıştım, sonradan kurcalarken gördüm o menüyü. Diğer modellerde de olabilir.
2000 Polo 6N2 --> 2012 Polo 6R

coupe

Alıntı yapılan: o.bilge - 28 Mart 2012, 14:27:02
istanbulun neresindesin
işyerim beyoğlunda
ev küçükköyde

coupe

Alıntı yapılan: degauss - 28 Mart 2012, 16:10:29
Yanlız RCD510 da AUX girişini kullanmadan önce SETUP menüsünden aktif etmek gerekiyordu sanırım. Bir ara deneme yapmıştım bir türlü ses alamamıştım, sonradan kurcalarken gördüm o menüyü. Diğer modellerde de olabilir.
uyarı için teşekkürler degauss dikkate alıcam  ;)

o.bilge

valla benim araba doğuştan 310lu olduğundan bi aktivasyona gerek yoktu

rdsg

blutooth dan daha iyi ses kalıtesi oluyor ve kesilmiyor yanlız güzel bir iphone tutacagı lazım bana : )
facebook (Continental Deniz Ticaret)

o.bilge

ben de alıcam. bide iphone şarj cihazı philips

rdsg

Alıntı yapılan: o.bilge - 29 Mart 2012, 22:20:17
ben de alıcam. bide iphone şarj cihazı philips

kardeşim arabalarda telefon şarj etme bataryaları bozuyor haberin olsun arastırdım nedeni:  düzgün bi ayarda voltaj vermediği için bir an fazla bir an az oda telefonların batarya ömürlerini yiyor haberin olsun

rdsg

Alıntı yapılan: coupe - 28 Mart 2012, 14:20:19
çok sağol iyi oldu bunu öğrendiğim  :tamamdir
en kısa zamanda bi kablo almam lazım

bende fazladan bitane olması lazım bi ara ugrarsan verebilirim ama gelmeden önce haber verde  :)) yanıma alayım