Short Shift MK1

Başlatan TanerErbay, 24 Mart 2012, 15:50:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: redmonster - 16 Nisan 2012, 23:01:25
http://www.ebay.de/itm/Schaltwegverkurzung-VW-Golf-2-Golf-3-Jetta-2-Vento-GTi-16V-G60-VR6-1-8T-/160784469048?pt=Teile_ohne_Strassenzulassung&hash=item256f804c38

şöyle bi ilan buldum ama böyle bişeyse ben bunu yaparım yarın dükkanda :)

yavuz abi bende geleyim mi yarın dükkana   :D

hayırlı satışlar taner abi bu arada...

oldboy

Alıntı yapılan: TanerErbay - 26 Mart 2012, 15:27:49
sanzumana filan hic dokunmuyorsun.

belirttigin gibi su deposunun altindaki parca.

Takmak icin sadece 13 anahtarla bir vida söküp, segmani cikartiyorsun ve yenisini ayni sekilde takiyorsun.

Lifte kaldirirsan 5 dak lik bir olay

Usta ile tekrardan konustum, talep var ama fiyat yüksek dedim ve fiyati asaga cekmesini istedim.

Insallah talepte olur, yüzümüz kara cikmaz :)

Fiyati Montaj dahil 80 Liraya düsürttürdüm, Montajsiz olarakta 70 lira
Dükkan nerde acaba, gelip de taktırsak.

TanerErbay

Dükkan Libadiyede

Libadiye caddesi üzerinde

ara tam tarifini veririm

0535 971 97 01

redmonster

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 18 Nisan 2012, 00:52:07
yavuz abi bende geleyim mi yarın dükkana   :D

hayırlı satışlar taner abi bu arada...

gel kardeşim ayıpsın :) ben bitane yaptım taktım bile hatta ama begenmedim böyle vites tam oturmuyo gibi garip bi his verdi bana geri söktüm bide seninkine takar deneriz :)) gerçi benimki zaten bu resimlerde gösterilenden kısa üzerindeki orjinali yani kendinden kısa tip sanırm.
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

cnr_mk1

Alıntı yapılan: redmonster - 18 Nisan 2012, 23:55:13
gel kardeşim ayıpsın :) ben bitane yaptım taktım bile hatta ama begenmedim böyle vites tam oturmuyo gibi garip bi his verdi bana geri söktüm bide seninkine takar deneriz :)) gerçi benimki zaten bu resimlerde gösterilenden kısa üzerindeki orjinali yani kendinden kısa tip sanırm.
bende merak ettm abi şimdi  ;D müsait bi vakitte uğricam.hem benim frenlerede bi göz atarız.  :)

fatih_06

bugün kargo elime geçti daha takamadım ama 5. vitese atarken kolumu sağ kapıya kadar uzatmaktan kurtuldum sanırım :D

fatih_06

Hafta sonu taktım gerçekten çok farketti altına girmişken hareketli parçalarıda gresledim vitesler şıkır şıkır oldu tavsiye ederim

RedRunner

bak bu melet alışkanlık yapıyor bora dada arıyorum short shifti :) mk1 için süper bi malzeme eyvallah taner hocam:)
HAYAT 3000DEV/DK 'DAN SONRA BAŞLAR