Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf IV yan hava yastıklarına göre koltuk kılıfı tavsiyesi

golf IV yan hava yastıklarına göre koltuk kılıfı tavsiyesi

Başlatan golf435, 27 Mart 2012, 18:10:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf435

Yan hava yastıkları olduğu için koltuk kılıfı takamıyoruz veya ben bulamadım uyumlusunu,ne tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-matrix-ortopedik-deri-koltuk-minderi-107087/productDetails.aspx?productId=otm107087&categoryId=266112#Gorseller

şöyle bir ürün buldum ama sadece ön koltuklara uyuyor arka koltuk için olanı yok.

şimdiden teşekkürler.

PROshield

Alıntı yapılan: golf435 - 27 Mart 2012, 18:10:11
Yan hava yastıkları olduğu için koltuk kılıfı takamıyoruz veya ben bulamadım uyumlusunu,ne tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-matrix-ortopedik-deri-koltuk-minderi-107087/productDetails.aspx?productId=otm107087&categoryId=266112#Gorseller

şöyle bir ürün buldum ama sadece ön koltuklara uyuyor arka koltuk için olanı yok.

şimdiden teşekkürler.

Resimde ki gibi orjinal duracagını sanmıyorum kardeşim ayrıca tek koltuk ve oda 1 ön koltuk için geçerli fiyatmış.Ayrıca Çinde üretilen deriden saglık beklemıyorum.Uzun yolda (bu deri ile) terleme ile baş edemeyebilirsin surekli kullanacagımız için ince düşünmemiz gerekiyor  :tamamdir

PROshield

Ve ayrıca sonradan gördüm profilinde İzmir geçiyor sıcaktan daha cok rahatsız olabilirsin :)

golf435

Alıntı yapılan: PROshield - 28 Mart 2012, 00:33:09
Resimde ki gibi orjinal duracagını sanmıyorum kardeşim ayrıca tek koltuk ve oda 1 ön koltuk için geçerli fiyatmış.Ayrıca Çinde üretilen deriden saglık beklemıyorum.Uzun yolda (bu deri ile) terleme ile baş edemeyebilirsin surekli kullanacagımız için ince düşünmemiz gerekiyor  :tamamdir

evet tesbitleriniz doğru, koltuklara bişey olmasın derken hatalı alış-veriş olabilirdi :tamamdir

PROshield

Alıntı yapılan: golf435 - 28 Mart 2012, 01:02:24
evet tesbitleriniz doğru, koltuklara bişey olmasın derken hatalı alış-veriş olabilirdi :tamamdir

:tamamdir