caddy aldım :/

Başlatan cgty.ank, 15 Mart 2012, 13:31:41

« önceki - sonraki »

cgty.ank

arkadaşlar 2012 caddy almışlar bana golf den sonra caddy e bincem şaka gibi  :'( :'(  babam sen arabasız kalma biraz bin daha sora bunu şirkete bırakırsın sana aaraba alırız dedi şokdayım ya  :o :o pazar gün kütahyaya getircekler arabamı bakalım görcez nası bişey  :saskin:

caner4

2012 caddy alındı diye üzülen tek kişi sensin sanırım :)
This is the best one until we make a better one.......

cgty.ank

ya şaşkınımm golf den sonra caddy hemde benm beklediğim araba tek kapı polo gti srocco felandı dalga geçiyo bide olum buda tek kapı diyo arkalar gizli sürgülü diyo yaa   ;D

caner4

:) espri anlayışı kuvvetliymiş ama çok sevdim :)  olsun ya iyi tarafından bak yüksek jeep gibi hemde 2012 valla vw olsun AMAROK bile kullanırım ben durumum olsa :)

m1s1r

ne babalar var arkadaş  :D

cgty.ank

Babam x6 yı biniyo abim sorentoya bende caddye  piknige gideriz diyoo  neyse bakalım bi yandan sevindim biraz şoktayım hayırlısı olur inşllh :)

caner4

:) oh oh oh maşallah o zaman caddy sana sönük kalmış amarok'dan aşağısı kesmez seni :) benim sözümü dinle herkese yukardan bakarsın :)

cgty.ank

artık öyle olcak herhalde  caddyle takılcaz neyse bi jant bi filim chip blow off adam ederiz onu :D

m1s1r

benim babam kendi arabasının vergisini bana ödetiyor  :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

caner4

:) üzülme üzülme sonuçta babanın dediği gibi o da tek kapı sayılır... :)

atego

Beklediğin arabalara göre hayal kırıklığı yaratmıştır valla haklısın :D Yalnız Caddy çok güzel bir araba, sürünce anlarsın. Tek kötü yanı ticari sınıfa girdiğinden hız limiti düşük. Polisler acımıyor, direk yazıyorlar sınırı geçersen :) Güzel bir jant-lastik ve yayla harika bir görünüm yakalarsın. Yazılım yaptırıp şaka yaparsın herkese. Sağlam bir müzik sistemiyle keyif yapa yapa binersin, hayırlı olsun :)