Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF 5 GTİ GÖRÜNÜM WHİTE ANGEL - Sayfa 5

GOLF 5 GTİ GÖRÜNÜM WHİTE ANGEL

Başlatan Yükselgfb, 10 Ekim 2011, 02:53:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

quattro

ÜRENCİK

Param olsa 5 dakka düşünmeden alıcam su aracı hastasiyiz dede.....
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Yükselgfb

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 24 Ocak 2012, 22:57:37
Param olsa 5 dakka düşünmeden alıcam su aracı hastasiyiz dede.....

Sağolasın abi.
Araç için bi arkadaşla anlaştım bakalım çok ısrar etti hatta netten aracı bile kaldırttı bana aman gözünü seveyim başkasına verme diyor.  :D Kredisinin onaylanmasını bekliyoruz bakalım.
Bu araçla birlikte vw defterini kapatıyorum.Peugeot 206 RC alcam 0-100 km hızlanması 7.4 saniye.sakaryada kaşınan bazı arkadaşlar var onların kaşıntısını alıp askere gidicem.  ;D
Askerden gelince de limitleri zorlayıp Scirocco alma planlarım var bakalım nasip.  ::) 

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

white quattro

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 28 Ocak 2012, 19:31:05
Sağolasın abi.
Araç için bi arkadaşla anlaştım bakalım çok ısrar etti hatta netten aracı bile kaldırttı bana aman gözünü seveyim başkasına verme diyor.  :D Kredisinin onaylanmasını bekliyoruz bakalım.
Bu araçla birlikte vw defterini kapatıyorum.Peugeot 206 RC alcam 0-100 km hızlanması 7.4 saniye.sakaryada kaşınan bazı arkadaşlar var onların kaşıntısını alıp askere gidicem.  ;D
Askerden gelince de limitleri zorlayıp Scirocco alma planlarım var bakalım nasip.  ::) 

sıkıntılı araç hiç girme derim
quattro

Yükselgfb

20 bin tl ye kadar 0-100 hızlanması 8 saniyenin altında tavsiye edebileceğin bi araç var mı peki sıkıntı çıkarmıcak?
Audi A3 (97-2003) arası kasaların 1.8 t olanları fena değil ama o araç da çok tipsiz ya  >:(

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 28 Ocak 2012, 19:31:05
Sağolasın abi.

attan inip eşeğe mi binecen Talha. Fransızı bahçene bile sokma derim ben.

ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

byphotography

Maşallah nazar değmesin..
Kazasız belasız  :tamamdir

kemal_koker

maşşaallahı var aracın gözlerimi alamadım hele arka stopların ledi hiç sırıtmamış :) umarım değerini bilecek birine gider :D