Gönderen Konu: çok acil yardım arıza lambası yandı..  (Okunma sayısı 24412 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: çok acil yardım arıza lambası yandı..
« Yanıtla #42 : 12 Mart 2012, 15:46:57 »
:) OLURRR
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 12 Mart 2012, 16:09:34 »
caner yaklaşık 1 ay önce 2000 bora aldım , ilk aldığım zaman da genel bakımlarından emin olmak için bazı bakımlarını yaptırdım işte triger  seti filtreler termostat fren balataları felan birde ön takımlardan bir kaç parça değiştirdik 1000 km yaptım herhalde çok şükür bi sorunla karşılaşmadım yada sizin gibi titiz kullanıcı değilim belki ben aracı aldıktan sonra böyle bir form sitesinin olduğunu fark ettim ve çok da bilgiler edindim. bu duruma diğer bir bakış açısıyla bakarsak  aracı almadan bu yazılanları okusaydım vazgeçerdim her halde bora almaktan araca binin ce acaba bende de sorunlar çıkacakmı endişesiyle kullanıyorum inan  :)

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 12 Mart 2012, 16:12:04 »
ama paylaşımlarının canı gönülden bir çok probleme çözüm bulmak kolay yazılarınız sayesinde . herhalde bir kaç yıllık kullanıcı gibi bilgi edinmişimdir yazılarınız sayesinde ayrıca tşk ederim..

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 12 Mart 2012, 16:16:44 »
:) sitede resmen etiket oldum :) benim kadar kıl sürücü yoktur heralde :) ama bizler yani benim gibi aracını bi makine olarak görmeyen ona cannı emanet eden ve arasında bağ oluşturan insanlar forumumuz gibi değerli bir sitede bunları paylaşıp sizin gibi başka arkadaşlarımızın da faydalanmasına sebeb oluyorsak ne mutlu bize :)

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 12 Mart 2012, 16:23:26 »
bir çok konuda bilgi sahibi oldum inan. aracımı kullanırken daha iyi tanıyarak kullandığımın farkında yım bu da biraz daha iyi bağ kurmama sebep oluyor kullanmak dan zevk alıyorum açıkcası.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 12 Mart 2012, 16:38:17 »
vw öyledir... kullanması ayrı bi zevktir .. içinde kendini güvende hissedersin. seni yarı yolda bırakmaz ha yaşı itibariyle sorunları çıkabilir ama ısındıktan sonra hiçbir vw 'den korkma canavar olur :)

Çevrimdışı 61TS061

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 13 Mart 2012, 21:44:37 »
caner arkadaşım aracın hararet yapmış hararet göstergesi de sona vurmuştur zaten bu durumda.aracına normal bir su koy ve doğruca ustaya götür suyu neden boşaltmış baksınlar.inşallah silindir kapak contasına zarar vermemiştir.ama hemen stop ettiysen birşey olmamıştır.zaten olsaydı yağı suya karıştırırdı.yağ çubuğunu çek bakalım köpüklenme var mı?
VW BORA 2000 1.9 TDİ COMFORTLİNE

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 13 Mart 2012, 21:48:49 »
yok yok hemen stop ettim zaten yolda değildim arabayla dışarı çıkcaktık pazar günü garajda yıkadım pakladım tam dışarı çıkardım garajdan tak arıza verdi hemen kaldırım kenarına çektim öyle bıraktım hararet göstergesi de hiç kıpırdamamıştı yerinden saysan 3-5 dakika çalışmadı zaten hemen verince arızayı hemen kaldırıma yanaşıp kapadım aracı biraz da acelem vardı öyle kaldı anca dün halledebildim ama su neden bitmiş onu çözemedik daha götürmedim sanayiye önce şu borçları kapatıyım da götürürüm :) bi zarar vermiş midir sence ?

Çevrimdışı 61TS061

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 14 Mart 2012, 22:22:01 »
yok yok hemen stop ettim zaten yolda değildim arabayla dışarı çıkcaktık pazar günü garajda yıkadım pakladım tam dışarı çıkardım garajdan tak arıza verdi hemen kaldırım kenarına çektim öyle bıraktım hararet göstergesi de hiç kıpırdamamıştı yerinden saysan 3-5 dakika çalışmadı zaten hemen verince arızayı hemen kaldırıma yanaşıp kapadım aracı biraz da acelem vardı öyle kaldı anca dün halledebildim ama su neden bitmiş onu çözemedik daha götürmedim sanayiye önce şu borçları kapatıyım da götürürüm :) bi zarar vermiş midir sence ?
eğer dediğin gibiyse bir zararı olmamıştır korkmana gerek yok.hararet yükselmemişse birşey olmaz.ama o şekilde sürme arabayı.yolda kalırsın motoru da yersin Allah göstermesin :( kalorifer hortumlarına falan baksınlar.radyatörden de kaçırmış olabilir.sana tavsiyem aracının yağına suyuna her yakıt alışında bakmayı alışkanlık haline getir.eğer bakmış olsaydın en azından suyun azaldığını görüp tamirciye götürürdün.neyse ucuz atlatmışsın.arabanı kullanma bir an önce su kaçağını tespit ettir.Hayırlı günler...
VW BORA 2000 1.9 TDİ COMFORTLİNE

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 14 Mart 2012, 22:30:50 »
teşekkür ederim bilgiler için....

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 17 Mart 2012, 14:31:32 »
arkadaşlar merhaba daha baktıramadım araca bugün baktırcam inş ama tekrar kontrol ediyim dedim kaputu açıp baktım su gene azalmış ama hortumlara falan bakıyorum çatlak patlak bişi yok ayrıca öyle olsa bile kısa sürede suyun bitmesi lazım bu yavaş yavaş bitiyor ayrıca dikkat ettim egzozdan aşırı derecede bir sıvı çıkışı mevcut nerdeyse her parkettiğim yerde arkamda su izleri ve aracın kaldığı yerde ekzozun altında su birikintisiyle karşılaşıyorum ve ekstra olarak da aracın bana göre biraz hırıltısı desibel olarak arttı ve çekiş kaybı var ayrıca yakıt tüketimi de kısmen arttığını düşünüyorum yetmiyormuş gibi bir de benzin/gaz kokusu var parçaları birleştirince bu suyun bitmesinin sebebi bu olabilir mi ayrıca bu hırıltıyı neden yapar bazı boraları görüyorum tıs tıs hiç ses yok ama benim aşağılardan biyerlerden sürekli bi hırıltı geliyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim ....
« Son Düzenleme: 17 Mart 2012, 14:32:59 Gönderen: caner4 »

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 17 Mart 2012, 15:45:47 »
caner yağ durumu nasıl yağ da bi azalma var mı ?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 17 Mart 2012, 16:42:08 »
valla ona bakmadım bugün götürcem inş ama çok rahatsız edici bir durum.

Çevrimdışı wakantanka

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 Otm. Bora 1.6
« Yanıtla #55 : 20 Mart 2012, 09:31:23 »
geçmiş olsun caner... inşallah önemli bir sorun yoktur...

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.