Pioneer DEH2300UB

Başlatan escocem, 09 Mart 2012, 23:10:49

« önceki - sonraki »

escocem

Arkadaşlar elimde 10 adet sıfır ve garantili teyip var.Piyasada 225 den başlayıp 275 liralara kadar satılıyor.Tek fiyat 200 tl den vericem,uygun fiyata iyi marka özellikli bir teyip düşünenler kaçırmasın derim kendi aracımada bağladım.Özellikle USB girişli olması ve 8 GB kadar desteklyor olması çok keyifli.Ayrıca gücü bartmamak kaydı ile direk bas çıkışı mevcut anfi masrafı yapmadan bas bağlamak nadir özelliklerden.

Tel:05057030119

İsteye get açarım 215 tl den.

Özellikleri ve resmini alttaki linkten görebilirsinizde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-2300-ubuygun-fiyat-77980614/detay/

MeTHea35

abi telefonunu yazamısın arıcam seni  ;)

ØSîRîS

aynı modeli ben kullanıyorum oldukça güzel ses çıkışı güzel kullanışılı bir teyp..hayırlı satışlar..

escocem

Adem teşekkür ederim,mete telefonumu ekledim yukarıya..

escocem

yellow_driver

arkadaşıma da aldırmıştım 2 ay önce. güzel teyp. hayırlı satışlar

escocem

Teşekkür ederim,aracımda bende kulanıyorum gerçekten fiyat performansı çok iyi.20 Adet daha geliyor 1 hafta içersinde elimde 7 adet kaldı teyip düşünenler hiç düşünmeden alsın derim.

KAAN60

bende kullanıyorum bu teybi çok da memnunum, ayrıca kumanda olmuyomu acaba bunlara? kumandasızda öok iyi ama olsa fena olmaz.
_-OĞLUM ve POLOM-_

escocem

Aynı markanın kumandaları problemsiz işlev görüyor.Teşekkür ederim.

west_55

Bana arkadaşım hediye olarak aldığı aynı serinin farklı modeli var. (DEH 3350 UB) Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle direk bas çıkışları oldukça işlevsel

escocem

Teşekkür ederim,son 17 günceli.. :)

escocem

son 9 günceli..şehir dışından alacaklara kargo benden jesti site üyelerine..

escocem

son 2 cihaz fiyat  175 tl siteye özel..

KAAN60

benim bi arkadaşım istiyor yarın sorayım isterse sipariş ederiz ustam.
_-OĞLUM ve POLOM-_