Xetec Tm - 4501 Double DIN Teyp ve Tesisat Bilgileri (Fotolu)

Başlatan salihsefa, 09 Mart 2012, 20:34:28

« önceki - sonraki »

zamazingo

Hocam unutmadan bir de maddiyat olarak ne kadar tuttuğunu yazabilirmisiniz özel değilse...Bütün işçilik ve kullanılan malzeme listesi...

predator

Benim teyipte bas gücü %30 a düştü tizlerde gidip geliyor sürekli biraz ucuz etin yahnisi misali oldu sanırım  :( başa gelen çekilir napalım servise göndersek anlamazlar bu kaybı..

salihsefa

Alıntı yapılan: predator - 15 Haziran 2012, 08:44:34
Benim teyipte bas gücü %30 a düştü tizlerde gidip geliyor sürekli biraz ucuz etin yahnisi misali oldu sanırım  :( başa gelen çekilir napalım servise göndersek anlamazlar bu kaybı..

ekolayzır bazen kendini kapatıyor açık gösterdiği halde, o hazır presetlerle bi dene olmadı ufuk.
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

predator

isyanlardayım hajım lanet olsun.. blutoth ve navigasyon donanımı olmasa 5dk düşünmeden pioneer a geri dönmüştüm  :(

salihsefa

ben son sesi açamıyorum ya kafa şişiriyor die, anfi vs bağlayıp nası isyanda oluyosun ufuk senin teyptemi bi sorun var acaba  ???

edit:  pioneer la kıyaslanamaz tabiikide..
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ismailyuruk

onnumra 5 yıldız olmus cok sık durmus bende 4 gun once pionner aldım bukadar guzel duracagını bılseydım senınkı gıbı bır cıhaz alırdım ıyı gunlerde kullan