Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İşte Yeni Polomun Resimleri - Sayfa 2

İşte Yeni Polomun Resimleri

Başlatan rustuyesiltas, 17 Mart 2012, 15:11:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Engin34

dostum bende yenı katıldım ınan bana tecrubelı arkadaslar var ve cok yerınde yardımlar aldın... hayırlı olsun... hosgeldın aramıza..
VWTR.NET
97 POLO HB 1.6 AEE (LPG)

rustuyesiltas

saol kardesım senınde aracın hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

ibrahimpertev

arabayı aldık alalı bi türlü ekonomik darboğazı geçemedim. darlanıyorum. bi iki arızası kaldı onlarıda yaptırayım şuting az kaldı sabır bakam.

rustuyesiltas

Belli başlı sorunlar bendede çıkıyo zaten cepte ne var ne yok verdık  poloyu almak ıcın sımdıde ugrasıyoruz :) değiyor ama

speedystop

Alıntı yapılan: rustuyesiltas - 20 Mart 2012, 13:30:14
Belli başlı sorunlar bendede çıkıyo zaten cepte ne var ne yok verdık  poloyu almak ıcın sımdıde ugrasıyoruz :) değiyor ama

Ne kadara aldın ne kadar masraf yaptın sorunları neydi kardeş bizimle payaşırmısın?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

rustuyesiltas

11.000 liraya aldım otomatik ve lpg lidir.
Masraf yapmadım daha  önemli bi masrafı  yok sadece  boğaz kelebeğine baktırmam lazım çok nadir sabah çalıştırdığımda sadece 1 kere stop ediyo.

06kzn39

hayırlı olsun  güle güle kullan

speedystop

Alıntı yapılan: rustuyesiltas - 20 Mart 2012, 14:51:23
11.000 liraya aldım otomatik ve lpg lidir.
Masraf yapmadım daha  önemli bi masrafı  yok sadece  boğaz kelebeğine baktırmam lazım çok nadir sabah çalıştırdığımda sadece 1 kere stop ediyo.

Araçta Lpg , Klima , Hava yastığı varmı?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

rustuyesiltas

Alıntı yapılan: speedystop - 20 Mart 2012, 18:45:57
Araçta Lpg , Klima , Hava yastığı varmı?
lpg ve klıma var hava yastıgı yok

nazm

Büyük imza.