Arkadaşlar Merhaba Buda Benim Polom

Başlatan umutsertan, 07 Ocak 2008, 16:58:55

« önceki - sonraki »

aras_ay

aramıza hosgeldın kazasız belasız cezasız gunler dılegımle

MK1Golferhan

slm pek bişey görünmüyo ama kazasız belasız binersin inşallah  :)

golf-line2

kazasız belasız teskoda sağlama benziyo :)

umutsertan

cok tesekkur ederim arkadaslar gunduz resmini koyucam en kisa zamanda. allah hepimize kazasiz belasiz volswagenli surusler nasip etsin. ::)

Ouzoo

Beyler resimleri göremeyenler resim istemesin.Umut kardeşimiz 3 şubattaki buluşmada inşallah yerini alacak, buluşmaya katılarak aracın analizini yapabilirsiniz :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

umutsertan

Oğuz kardeşim teşekkür ederm  :D bu arada senin istemis olduğun fk farların toplam tutarı nedir? Parçatreni diye bir adres var daha doğrusu şirket. Şirketin sahibi sevdiğim bir abim. Eğer bana fiyatı gönderirsen bakalım getirtebiliyorlarmı?

Ouzoo

Patron günaydın :) ya ebaydan baktığım kadarıyla 140 euronun üstünde yok, zannedersem piyasadada o şekildedir, ya 150€ olsun problem değil yeterki bi şekilde gelsin :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

umutsertan

Günaydın  :tamamdir Bu set fiyatı dimi? Tek far için değil? Bu konuda takıldım ben :) bazıları tek parça fiyatını koyuyorlar :)

Ouzoo

umutsertan

Tamamdır kardeşim bakalım birde burdan şansımızı deneyelim  ;)

Ouzoo

Deneyelim dostum.Çok sağol ilgin ve alakan için :)

METiN

Umut kardes hosgeldin, zaten aramizdaymissin ama sana kizginim bu guzel araci bizden bugune dek sakladigin icin :p saka biryana 3 subatta umarim gorusuruz, bende cok yuksek bir ihtimalle orada olacagim, bu arada nisanlinla da Allah tamamina erdirsin kardes, sakin kacirma cunku sonar stop aldigina gore sana o da tuningci :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

umutsertan

Teşekkür ederim Metin Kardeş ve ya abi yaşını bilmiyorum  ;) 3 Şubatta buluşuyoruz ben kesin geleceğim. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Nişanlımın pek merakı yoktu ama mecburen oldu  :D Honda Jazz sahibi kendisi onada ufak tefek birşeyler yapacağız  ;D