O artık İzmirli MK3 GTİ (MGY) yeni çekimler 8. sayfada ...

Başlatan taaytay, 04 Mart 2012, 08:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

taaytay

tsk ederim arkadaslar güzel yorumlarınız icin herkeze
bunlarda gelsin ozaman  :)

htmetin

F1 kartını bile arabada bırakmış Murat.. Adama anı olarak saklar bea:::
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

BERKİN METİN

Maşallah Tayfun abi son fotoğrafta çok fena duruyor :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

taaytay

Alıntı yapılan: barut - 26 Mart 2012, 08:19:20
eski havagazı binasının arkası ha :D mk3 kadar güzel mekan  :tamamdir
abi izmirin sokaklarına kadar biliosun  :D tsk ederim

barut

Alıntı yapılan: taaytay - 26 Mart 2012, 14:24:44
abi izmirin sokaklarına kadar biliosun  :D tsk ederim

:D 35 yıllık izmirliyiz kardeş yanlış olmasın  :saygılar birde arkadaki bina ARKAS firmasının. Tepesindeki helikopter pistinin projelendirmeside bana ait  ;D ;D ;D

nizam

Alıntı yapılan: barut - 26 Mart 2012, 14:35:36
:D 35 yıllık izmirliyiz kardeş yanlış olmasın  :saygılar birde arkadaki bina ARKAS firmasının. Tepesindeki helikopter pistinin projelendirmeside bana ait  ;D ;D ;D

adam king beyler dağılın :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barut

yok be Nizam İzmir dediğin yer İstanbula göre köy kaldığı için biliyoz  >:D

bi dakka bi dakka koordinat yanlışı oldu :) benim dediğim bina diğer cephede kalıyordu  ;D ;D ;D

nizam

Alıntı yapılan: barut - 26 Mart 2012, 14:51:29
yok be Nizam İzmir dediğin yer İstanbula göre köy kaldığı için biliyoz  >:D

bi dakka bi dakka koordinat yanlışı oldu :) benim dediğim bina diğer cephede kalıyordu  ;D ;D ;D

;D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

taaytay

Alıntı yapılan: barut - 26 Mart 2012, 14:35:36
yandada tedaşın trafosu var abi orasıda bize ait ahahaha :D bende bizim bayragı gördüm dalgalanırken  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 26 Mart 2012, 14:45:36
adam king beyler dağılın :)
Bi dakka ya adam kingse niye dağılıyoruz ki ? Toplaşın beyler muhabbet var  :D Abi fotoların hepsi çok güzel Sedat zaten Bursa'dan arkadaşım sadece tek bir kare hoşuma gitmedi oda ne Sedat'la nede başka bişeyle alakalı niyeyse bizim VW'lerde o açıdan çekince hiç güzel durmuyo arabalar ya  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

taaytay

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Mart 2012, 15:59:04
Bi dakka ya adam kingse niye dağılıyoruz ki ? Toplaşın beyler muhabbet var  :D Abi fotoların hepsi çok güzel Sedat zaten Bursa'dan arkadaşım sadece tek bir kare hoşuma gitmedi oda ne Sedat'la nede başka bişeyle alakalı niyeyse bizim VW'lerde o açıdan çekince hiç güzel durmuyo arabalar ya  :melek:
dur tahmin edeyim bumu :D

http://img2.ressim.net/out.php/i5577805_dsc-0257-jpg