Gönderen Konu: Anti Patinajj.....  (Okunma sayısı 4170 defa)

Çevrimdışı VosWoscu06

• I Love Germany Style Mk4 Bora...
    • Profili Görüntüle
Anti Patinajj.....
« : 05 Mart 2012, 19:49:15 »
Arkadaşlar bizim bu boralarda anti patinaj veya buna benzer bi özellik var mı?? ???

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
Ynt: Anti Patinajj.....
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2012, 22:01:40 »
YOK...cart cart paninaj sesi çok duyurdu bana aracım.....(2000 md.bora comfort )
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2012, 22:57:17 »
ibrahim sende her özelliği isdion be qardaş :D anti patinaj ne arasın la borada :D hem öyle usta şöförler onlara ihtiyaç duymazlar :D
gerekirse patiyi koyar geçer :D misal ben :) kuşadası yokuşlarının dili olsa da konuşsa :D
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2012, 20:01:18 »
ibrahim sende her özelliği isdion be qardaş :D anti patinaj ne arasın la borada :D hem öyle usta şöförler onlara ihtiyaç duymazlar :D
gerekirse patiyi koyar geçer :D misal ben :) kuşadası yokuşlarının dili olsa da konuşsa :D
caner bir de sonra çok yakıyor dersin..yokuş yukarı sen cart cart et sonra yakıyor de...:)
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı VosWoscu06

• I Love Germany Style Mk4 Bora...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2012, 21:29:38 »
ne bilek abi bi kaç kişiden duydumda bu bizim makyajlılarda varmış heralde buna benzeyen bi özellik sen istediğin kadar uraş pati çekiyomuşun gibi oluyomuş amma lastikler yazmıyomuş bilmiyom hiç kıyıpda denemedim ama ondan sordum..

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2012, 23:31:25 »
Ben bigün acemiliğime denk geldi gaza cok yüklenmişim debriyajıda cartt diye salınca pati çekmiş ama ben farkedemedim..patır kütür bi sarsıntı hissetim hemen korktum :D Bişey oldu arabaya galiba sandım. Sonra dışardaki arkadaşım ''bize mi artistlik yapıyon la pati çekerek'' dedi şaşırdım bende :D İlk aracım fazla tecrübe yok :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2012, 09:14:26 »
ohoo pati bizim işimiz ya :D daha önce opel astra hb vardı bende :D pati çeke çeke lastikleri erittim :D ama borada çok tatlı olmuyo pati :D  kasa ağır ya yapışıp kalıyo :D

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2012, 10:01:07 »
ohoo pati bizim işimiz ya :D daha önce opel astra hb vardı bende :D pati çeke çeke lastikleri erittim :D ama borada çok tatlı olmuyo pati :D  kasa ağır ya yapışıp kalıyo :D

Aynen aga. Araba zıplaya zıplaya pati çekiyor sanki :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2012, 10:07:01 »
bisikleti yeni öğrenen cocuklar sürekli arka tekeri kaydırır ya bizde aynı öyle yeni şöförler artizlik yapmaktan başka işleri yok :)

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.