golf mk3 çeki demiri kapağı?

Başlatan GTİ MEHMET, 29 Şubat 2012, 19:15:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTİ MEHMET

golf mk3 çeki demiri kapağı aranıyor .

servet_volt

banada cekı demırı lazım mesela :)))
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Onamdar

nuri küçükde vardı galiba ben gitçem yarın sorarım bi max 30 liraya kadar kimler alır ona göre alıyım 20 lira demişti sanki
kargolarım size uyarsa :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

freegane

hayırdır Mehmet nereden aklına düştü  ;D

barut

Okan ben bi ara sormuştum yok demişti şuan ellerinde varsa ben alırım

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: freegane - 01 Mart 2012, 00:21:36
hayırdır Mehmet nereden aklına düştü  ;D
abi bırakya geçen faceden lafı yapıştırdın gittin ;D dedim bari üstüne düşeyim bari şu işin yokta yok  olsa piyasada kaç kez taktıydım  :-[

GTİ MEHMET

evet halen aranmakta konu güncell hoooww :D :tamamdir

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: Onamdar - 29 Şubat 2012, 23:40:28
nuri küçükde vardı galiba ben gitçem yarın sorarım bi max 30 liraya kadar kimler alır ona göre alıyım 20 lira demişti sanki
kargolarım size uyarsa :)
abi hepsi uyar hepsii ^-^ bul sen yetrki haberdar et saygılar

freegane

Mehmet valla bulursam hemen sana haber verecem,umarım atılmamıştır :( Küçük bir kırık vardı Iveco midibüs yolda  kalmıştı adama yardım edelim diye çıkatırken kırılmıştı. Midibüsü çektikten sonra düşmesin diye takmadım,o gün bugündür o kapak yok. Eğer bulursam gönderiyim sana yapıştır kapat. Yalnız o midibüsün şöförünün arabaya bakışını hiç unutamam,"maşallah yiğenim araban iyi çekiyormuş" demişti  ;D

GTİ MEHMET

seni sewiyorum gani abimya bu formda bunu böle bilsin :saygılar     yanlız sen GTİ ile ivecomu çektin şimdi bizim o çeki demiri kapağı oyuzden kayıp he kaybolma geçmişide çok özel güç ve gösteri fili karınca çeker gibi bir görüntü olmuştur heralde helal sana  ;D bende karşılaşssam öle bu aralarda el atsam çeki demirimin çekiciliği üstünde bu aralar kapağı yokya  :saskin: ;D

htmetin

BEnde geçenlerde kara saplandığımda iveco kamyona çektirmiştim kendmi :) çeki kapağını açarken hem soğuktan hem korkudan ellerim titremişti :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GTİ MEHMET

ey Allahım ne bulunmaz nimet oldu şu kapak açmaya kıyamıyo millet ;D illa kaptı kaçtı yaptırcaklar bana:D