Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RabbitHan - Sayfa 217

RabbitHan

Başlatan Han, 19 Eylül 2007, 19:01:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omertek

Erci bu baya baya siyah oldu be  :D Ama Hasan haklı böylede olmuyor bayramlıklarını giydir bakalım  :sevgi:
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

mdsezen

maşAllah erci güzel oluyor hadi hayırlısı  :tamamdir
www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

suskun

allahhhhhh maaşallah  :sevgi: :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

cnr_mk1

dün ben trafikte RabbitHanı gördüm eve gidiyordu  :)  sahibi artık garajda aynı yerinde yeni haliyle bikaç foto ekler bence...

suskun

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 25 Mart 2012, 23:15:28
dün ben trafikte RabbitHanı gördüm eve gidiyordu  :)  sahibi artık garajda aynı yerinde yeni haliyle bikaç foto ekler bence...
ooo çok güzel bir haber maaşallah  :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

GolfGti16VMk1

Erci güzel olacak inşaAllah.

Artık güzel apaçi olmayan brodveysiz şahinsiz buluşma yaparız . :tamamdir
Volkswagen Motorsport

braveheart53

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 27 Mart 2012, 10:00:15

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

90khan

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 27 Mart 2012, 10:00:15

ya ama bende renault aldım ben gelsem apaçi olmaz dimi ortam :) renault r5 sayılmaz apaçiden dimi :melek: :melek: :melek:

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: 90khan - 27 Mart 2012, 13:56:16
ya ama bende renault aldım ben gelsem apaçi olmaz dimi ortam :) renault r5 sayılmaz apaçiden dimi :melek: :melek: :melek:

VAG gurubu olmayan araçlar varsa olmaz ki ama . O ayrı bi buluşma katagorisine alınabilir ancak. VW ciler buluşup reno geliyosa o abes olur.
Volkswagen Motorsport

90khan

vw amblemi yapıştırsam bir zorlasak kaçak falan giremez miyim bir süre vw e binemiyeceğim çünkü sonra safkan bir gti la gelicem söz  :-\

omertek

Sen benim gibi yap ford minibüsle gelip ağaçların arkasına sakladım  :D
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Han

Takip eden arkadaşlara birşeyler yazma zorunluluğunda hissettim kendimi bir şey paylaşmadan gelişme varmı yok mu diye bakan dostlar var onlara hitaben;

Dostlar RabbitHan ile uğraşmaktan şifayı kaptım iki üniversiteninde sınavları üst üste buay şuan onlara çalışmaya çalışıyorum ama daha bitmedi projemiz şuan garajda yatıyor oğlum :) bütün toplanacak malzemelerin %80 i hazır şuan . % 20sini kafamda olan eksiklikler sizler bunları bilmiyorsunuz dahi onlarda tuzu biberi olacak tabi ama bu yaza %90ını halledeceğim geri kalan eksikliklerin %8 i krom aksamlar olacak tabi ben istesem %90lık konuma bu ay getirebilirim lakin üstta bahsettiğim mazeretler beni engellemekte :/ bakalım hallolcak şeyler hepsi izlemede kalın saygılar hepinize :D :tavkiss: :sevgi: :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

rsb

her an izlemedeyiz erci geçmiş olsun birde kolay gelsin  :tamamdir

lostys

vooeyt geçmiş olsun bro