Folyo Kaplama [ 9.90tl :) ]

Başlatan n3co, 25 Şubat 2012, 19:04:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

küfür argo bir adama bu kadar mı yakışır ;D narkotikçilerle tartıştıkları bölümü biliyo musun narkotiğe full mat siyah kaplamalı camlar filmli mondeolar jipler falan vermişler bunlarda accent era :D

Londonn

ben öyle bieşy hatırlıyorum eski bölümlerde olması lazım..

o.bilge

hee eski bölümlerde..

biz araba kullanmayı devletin bize tahsis ettiği toroslarda öğrendik  8) 8) 8)

Londonn

Alıntı yapılan: o.bilge - 25 Şubat 2012, 20:42:37
hee eski bölümlerde..

biz araba kullanmayı devletin bize tahsis ettiği toroslarda öğrendik  8) 8) 8)
;D ehuehuehue abi güzel dizileri haftada iki kez yapsınlar..bekle bekle adam diziden sogutucaklar :)

n3co

behsat ç bile vosvos cu :D

bi **ktr git abi bi **ktr git başımdan  :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

Alıntı yapılan: n3co - 25 Şubat 2012, 20:48:29
behsat ç bile vosvos cu :D

bi **ktr git abi bi **ktr git başımdan  :D
la oğlum bi yürü git la :D :D

Londonn

konu nereye geldi..ee madem geldi dizideki o polis kıza hastayım..hani herseyi pc,de halledip kişileri bulan o muhteşem hatun..

o.bilge

Alıntı yapılan: Londonn - 25 Şubat 2012, 21:29:37
konu nereye geldi..ee madem geldi dizideki o polis kıza hastayım..hani herseyi pc,de halledip kişileri bulan o muhteşem hatun..
eda eda. haruna yüz vermedi ya bitti gözümde.

Londonn

harun bi odundur..ondanda çıksa çıksa bi tahta çıkar :D cevadatin yerinde olsam direk ona yazarım.geçen bölümde koluna girdi..yaz abi direk harunun kız kardeşine 5 çeker :D

konu kirletileceke böyle kirletilsin..örnektir diye damgamı vursak acaba :D

o.bilge

abi harun adamdır adam. odundur tamam da has angaralıdır :D koluna falan girdi gördüm orayı dedim noluyo. zaten harun kardeşiyle beraber diye sinirleniyo edayla da beraber olursa artık doğrar cevdeti :D

valla en son folyo kaplıyoduk ;D

Londonn

abi ben işte folya olayına aynen katılıyorum..sen devam et geliyom ben  ;D cevdet kim ehuehuee :t

o.bilge

n3co

google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

ben senin için sabahtan akşama kadar past contunious tense çalıştım edaa  :'( :'( :'( :'(