×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polen filtresinin oturduğu yer.
 

polen filtresinin oturduğu yer.

Başlatan havacieagle, 28 Mart 2012, 14:07:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

havacieagle

arkadaşlar alalı bir ay oldu 2000 1.9 tdı bora sahibiyim.ön camda bulunan sileceklerin altındaki çıtamı deriz bilmiyorum adının ne olduğunu kırık olduğu için gögüs bölümünden su alıyor.birde polen filtresinin takıldığı yuva yok bu iki parçayı sıfır veya çıkma olarak nerden temin edebilirim.ankarada veya antalyada acente varmı acaba parça temin edebileceğim.şimdiden teşekkür ederim.

1 9 TDI BORA

istanbulda çıkmacı oto 2000 var orda bulabilirsin  int sitesine gir spariş verebilirsin  veya googleden  ara  bu parçaları satan siteler var geçenlerde ben görmüştüm ama sitenin adını hatırlamıyorum. ayrıca  şehiriçi  kaç lira yakıyo  benimkide 2001  tdı
[i]Volkswagen[/i] araba degil  yaşam tarzıdır

havacieagle

valla ölçmedim hocam daha depoyu fulleyemedik ama benim hava akış sensörü ve n75 arızalıymış hava filtresi filan değişti ustanın dediğine göre az yakar dedi ama ay başında ölçecem depoyu fulleyip:))