Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BEDAVAYA ! 5 adet 15 '' BBS Replika, 4 adet 195*45*15 Lastik - Sayfa 3

BEDAVAYA ! 5 adet 15 '' BBS Replika, 4 adet 195*45*15 Lastik

Başlatan lostys, 21 Şubat 2012, 15:34:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

güncel. sanalpazar a koyulabilir, taksit yapılabilir.

S H A R K

selamlar,

ilan şubatta açılmış malum 11 ay geçmiş üzerinden bu süre zarfı içinde kullanıldımı yoksa kenarda yatttımı ?

lostys

Alıntı yapılan: S H A R K - 05 Aralık 2012, 00:36:04
selamlar,

ilan şubatta açılmış malum 11 ay geçmiş üzerinden bu süre zarfı içinde kullanıldımı yoksa kenarda yatttımı ?
kenarda yattı. zaten kullanmış olduğum araç satıldı.

lostys

güncel. perşembe istanbula geliyorum, istanbuldan isteyen varsa arabanın arkasına atıp getirebilirim.

lostys

güncel... ihtiyacım var... istanbuldan almak isteyene yardımcı olurum, arabayla getirebilirim.

mertkoray

hayırlı satışlar ilkrerim araç yok olsa kaçmazdı  :tamamdir

emresener

ARKADAŞ aradığın zaman bulamazsın böyle fiyata şimdi alan yok. hakikaten kenarda dursun diye alcam kendıme en sonunda D:
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

S H A R K

suskun

Alıntı yapılan: emresener - 02 Ocak 2013, 17:02:39
ARKADAŞ aradığın zaman bulamazsın böyle fiyata şimdi alan yok. hakikaten kenarda dursun diye alcam kendıme en sonunda D:
aldım emre kargoda şuan muhtemel  ;)
H.G WORKS

emresener

Alıntı yapılan: suskun81 - 02 Ocak 2013, 17:14:33
aldım emre kargoda şuan muhtemel  ;)

Hayırlı olsun valaha ben bile şuan düşünmüştüm alayım dursun kenarda kazara bi mk1 falan alırım diye :P

jayırlısı olsun.. kaldırımlardan uzak inş tütütütü
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)