Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Türkiye'de LPG marka istatistiği ve Volkswagen - Sayfa 5

Türkiye'de LPG marka istatistiği ve Volkswagen

Başlatan ogretmen_ankara, 20 Şubat 2012, 17:03:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SameTrb

;Dat arabası kullanacak bu devirde artık orta refüjler geniş otlata otlata gidecen :)

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: salihsefa - 06 Mart 2012, 02:29:01
ucuz olsa ne olur ferhat hocam zamdan evvel burda 25kr daha ucuzdu litresi.. gerçi yapacak bişey yok... forumca eyleme kalksak örgüt die alırlarmı acaba içeri??? :D herkes kendi ilindeki en işlek caddeyi kapatsın mesela :) bu ne kardeşim pompa harbiden başka yere giriyo, gaz istasyonunda adam arabanın değil bizim arka tampona eğilse yeridir...  :bekleriz: :t

:) haklısın. lpg ye böyle yüklenmeye devam ederlerse sanırım hepimiz dizel e yöneleceğiz. ucuz olsa ne olur istanbula git gel de 20 tl kara geçerim bizim burdaki fiyata göre :)
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

salihsefa

yakındır dizelede zam gelir. bereket arabalar suyla çalışmıyo değilse içecek su bulamıycaz :t şaka gibi yaa kolayla bile çalışsa daha ucuza geliyo arkadaş 2.5lt kola 2.75 bugün :D ;D lpgnin lt si 2.75  :bekleriz:
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ogretmen_ankara

Lee koladan da 7.5 litre alınır o paraya, daha ucuza gelirdi...

ogretmen_ankara

Performans yakıtı da '' Red Bull''   olurdu:)

metalteo

Alıntı yapılan: salihsefa - 05 Mart 2012, 17:09:55
2,60 mı  :o ankarada zam geldi die sövüyoduk 2.49 olduğuna. son zamdan sonra ne olduki orda fiyat?  :bekleriz:

mersinde en ucuz 2,40 milangaz.  2,56 shell..  :o

salihsefa

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 06 Mart 2012, 20:49:56
Lee koladan da 7.5 litre alınır o paraya, daha ucuza gelirdi...

le kola pompa enjektör arızası verir hacı abi :) oktanı düşük  ;D

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ogretmen_ankara

Benzine gece 24.00 ten sonra yüzde 2.45 zam geliyor...saat 24 e kadar depoları doldurun

ferhattasdemir

en azından yarılamak lazımdı ama maddi açıdan ters zamana denk geldi

ogretmen_ankara

Ankarada en ucuz şimdilik

Milangaz 2.33
pogaz 2.29
kalegaz 2.20
güneygaz 2.25
mercan lpg 2.21
opetde 2.49 yanlış hatırlamıyorsam

ogretmen_ankara

Daha geçen ay 75 TL lik benzin aldım, o da bitti bitiyor,  benzin de dayanmıyor kışın, sözde lpg li araç kullanıyoruz...

salihsefa

depo dolu gezmek bildiğin yatırım oldu, vay arkadaş yaa  :)  :t

ferhattasdemir

ben biraz bi kenara koyayım havalarda ısınsın yapacam o dediğini. ondan sonra bi dahaki kış sonuna kadar uğramam herhalde :) bizim golf 4 lerin depo 60 lt mi 55 mi? 55 de olsa en az 250 TL. vay anasını ya bu ne böyle arkadaş. başka ülkelerde aylık 2 depo bedava benzin hakkın var. bizde 3 ayda 1 depo yapsınlar lt sini de 10 tl yapsınlar razıyım :)