Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu) - Sayfa 7

POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu)

Başlatan kivanc2003, 20 Şubat 2012, 12:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soldaki Jant mı Sağdaki Jantmı ?

Soldaki
19 (47.5%)
Sağdaki
21 (52.5%)

Toplam Oy Verenler: 40

mukad

http://imageshack.us/photo/photo/821/716037903pf.jpg/
Nasıl arkadaşlar benim ıstedıgım bu galıba

o.bilge

güzel jant. golf r jantı diye geçiyo. en az 17 düşünüyosun o zaman abi bunun daha küçüğünü bulmak imkansız gibi

mukad

cumartesi takıyorum aldık jantları 215 45 17 nankang lastık r jantı

o.bilge

hayırlı olsun abi fotoları bekliyoruz

mukad

Sagol kardesım takayım atarım resım

mukad

bu hafta sonu jantları takıyorum fakat aklıma bısey takıldı 215 mı takayım yoksa 205 mı 215 de cokmu yukselır ılerde yay takarsam surtme yaparmı ıcerden

o.bilge

yaysız mı takacaksın abi? bence yaysız olursa her türlü yüksek olur. 17" için 215 ideal

mukad

Alıntı yapılan: o.bilge - 12 Nisan 2012, 11:30:14
yaysız mı takacaksın abi? bence yaysız olursa her türlü yüksek olur. 17" için 215 ideal
[/quot
yay sımdı dusunmuyorum takarsam coıl takıcam oda sımdı olmaz  o zaman 21g takalım gıtsın olmadı arkaya 2 torba cımento 1 torba kum koyarım arada sırada bozuk yolları tamır ederım onlarla

o.bilge

;D benim gibi arkada jantların kolileri hala duruyo bagaj iptal oldu. hafif basık duruyo araba. ama o çelik jantlar ne kadar ağır namussuzlar.

mukad

;D en guzelı valla yada 2 kılolu arkadsı nereeye gıdersem oraya benle gelcek hem arabayı beklerler hemde coıl vazıfesı gorurler ne gerek var o kadar para vermeye ara sıra yemekte ısmarlarız o arkadaslara olur bıter

o.bilge

ben bazen kampüs çıkışına kadar atıyorum arkadaşları onlar bindi mi arabada 3,5 luk eibach varmış gibi duruyo şerefsizim ;D

AG0463

Jant önerisi yapabilicek var mıdır? jantlarımdan cok sıkıldım da =) ya boyatıcam ya da yeni jant alıcam işte =) GTI jant hariç diğer 17" jantlarla takasta olur =)
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 14 Nisan 2012, 10:12:09
Jant önerisi yapabilicek var mıdır? jantlarımdan cok sıkıldım da =) ya boyatıcam ya da yeni jant alıcam işte =) GTI jant hariç diğer 17" jantlarla takasta olur =)
vaaaaaaaaaaaay legend came back ;D

o değil de benim boavistalarla takaslarım. ama üstüne bi 100lük vermen şart ;D benim saclarla da takaslarız maksat senin gönlün olsun ;D

AG0463

GTD