Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
19 şubat 2012 İstanbul Buluşması - Sayfa 7

19 şubat 2012 İstanbul Buluşması

Başlatan golf_4, 19 Şubat 2012, 18:52:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

abi seninde eline koluna aklına fikrine saglık :) yanılmıyosam geçen bulusmadada  sen urasmıştın :) inş devamı gelir  ve  gene sen ugrasırsın :)  

CoX_BoY

tesekkürler evet olay yeri organizetörü oldum ....:) hersey sizin için ;)

onur...

rsb

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 19 Şubat 2012, 19:10:32
güzel olmuş arkadaşlar...gelemesekte gönüller hem ankara hem istanbuldaydı..

eyüp sat artık şu hurdayıda al bi tane golf 3

chemisamet

arkadaslar herkese cooook tesekkurler
eve geldık bı paket sucuk var bagajda kardesıme bu ne ? dedım
abının bırı verdı dedıııı :D :D :D
o abının bırıne selam ve herkes hakkını helal etsın dostlar kahvaltıda tadına baktım oradakı kadar ıyı degıl ama yınede guzeldı :sevgi: :sevgi: :sevgi:

vtt

Alıntı yapılan: chemisamet - 20 Şubat 2012, 22:05:06
o abının bırıne selam ve herkes hakkını helal etsın dostlar kahvaltıda tadına baktım oradakı kadar ıyı degıl ama yınede guzeldı :sevgi: :sevgi: :sevgi:

afiyet olsun samet abi :)

ggtoker

afiyet bal şeker olsun kardeşim....yedıkce bizi hatırla:D :D

TanerErbay

Alıntı yapılan: TanerErbay - 20 Şubat 2012, 17:28:48

mukadder in ellerine kollarin saglik ve ayrica diger mangallarda, semaverlerde, alisveriste ve herseyin hazirlanmasinda emege gecen herkeze tesekkürler

ben anca saat 13:00 te araniza katilabilsemde, cok güzel bir gündü. hava serin olsada günes ve muhabbetler icimizi isitti.

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 20 Şubat 2012, 21:29:18
ARKADAŞLAR:
merhabalar ben onur forma  üye değilim ama buluşmaya gelenler beni bilir(KASA paraları toplayan kişi) biride bana teşekkür etsin yav...
üzüldüm sizin için kilolarca tavuk köfte sucuk tatlı kola taşıdım:(:( 
herkese çok teşekkür ederim ortam süperdi devamı gelır inşallah içinde iyi niyet olan her yerde ben varım üstüme düşen görevi yaparım...

bu hesap kardeşimin :):)

burda etmissiz be Onur
Organisasyonda emegin cok herzamanki gibi, bir mangalin basinda da sen vardin, köft alirken gördüm seni :)

relax relax :)

mukad

onur sen olmasan alısverişi ve kasayı  bu kadar iyi beceren olmazdı ellerine saglık arabayı hala yıkatamadım  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

chemisamet

Alıntı yapılan: vtt - 20 Şubat 2012, 22:37:50
afiyet olsun samet abi :)
Alıntı yapılan: ggtoker - 20 Şubat 2012, 22:38:42
afiyet bal şeker olsun kardeşim....yedıkce bizi hatırla:D :D
eyvallah kardeslerın hası  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

metalcil

Ben hala buluşmanın etkisindeyim. İhtiyacımız varmış güzel bir buluşmaya, orginizatörlere tekrar teşekkürler. Bu arada aracımı Paşa Oto Eyüp ustaya teslim ettim bugün. Traktörlükten çıkarıp, otomobile benzetecek inşallah  ;D ;D ;D

rsb

inş bende önümüzdeki günler içinde  teslim edicem :)

chemisamet

Alıntı yapılan: metalcil - 20 Şubat 2012, 23:37:40
Ben hala buluşmanın etkisindeyim. İhtiyacımız varmış güzel bir buluşmaya, orginizatörlere tekrar teşekkürler. Bu arada aracımı Paşa Oto Eyüp ustaya teslim ettim bugün. Traktörlükten çıkarıp, otomobile benzetecek inşallah  ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: rsb - 20 Şubat 2012, 23:39:59
inş bende önümüzdeki günler içinde  teslim edicem :)

bi dk hanı beraber gıdecektık nooolduuuu hacıııııııı 1.8bucuk dizel ciiii :t :t

rsb

abi yarın akşam gidelim istersen .. ben eyüp gibi satıcı degilim :) gitmeden haber etcem sana :)

htmetin

O sucuğu ben verdim..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline