Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 2

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: emresener - 19 Şubat 2012, 22:10:15
PC kitlendi ya konuyu acarken o nasıl bi fotograf boyutudur....

tampon boyatmaya ek olarak birazda indirsek aracı :D

onu zaten yazmış diye söylemedim  :D :D yoksa ilk iş o  ;D

safakaksu90

tamponları ilerleyen zamanlarda boyatcam  zaten arabayı çizmişler ben yokken rötuş yaptırırken tamponlarıda aradan cıkarcam artık :)
panjurda bulabilirsem alıcam :)
arabayı indirmeye gelirsek onada coliver düşünüyodum onuda bulamıyorum oda yapcaklarımın arasında :)

safakaksu90

safakaksu90

ALPER.

sitede ilker arkadaşımız satıyordu golf 2 için, onunla irtibata geç istersen

safakaksu90

ilkerden alırımda işte olurmu acaba kendi üstündeki amortisörlere takcam...

ALPER.

coilover istemiyor muydun?coiloverda zaten orjinal amortisörleri çıkartıp coilleri takacaksın ki?

safakaksu90

işte ilandakinde sadece yay var amortisör yok

ALPER.

ilkerdeki direk amortisör olarak uygulanabiliyor diye biliyorum

diğer türlü coiloverın ne mantıgı kaldı ki

ha yay takmışsın ya ilandakini

emresener

İLANDAKİLERİ orginal amortisöre monte ediyorlar yükseltik alçatıyorsun ama ne kadar güvenilir bilmem nasıl montajlıyorlar amortisöre falan filan. 300 ona vericeğine 500-600e coiller var onlara bak derim ;)
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

safakaksu90

orası öle ama böle 300 tl diğer türlü 800 civarı ben bide kaportaya gircem çamurlukları açtırcam felan masraf olcak 500 tlye bulsam alırım coliver
:)

safakaksu90

Alıntı yapılan: emresener - 25 Şubat 2012, 13:19:59
İLANDAKİLERİ orginal amortisöre monte ediyorlar yükseltik alçatıyorsun ama ne kadar güvenilir bilmem nasıl montajlıyorlar amortisöre falan filan. 300 ona vericeğine 500-600e coiller var onlara bak derim ;)
işte sen aldın benim coliverleri kaçırdık benden önce davrandın :D ben ozman yeni gelmiştim askerden kararsızdım 500e felan bulsam alırım :)

emresener

sana link atmadım mı ben. izmirde var satılık 750yazmış ama onu indirirsin sen ;) onu al ;) camurluk işi içinde jantın ET değerini önceden düşünüp alaydın gerekmezdi pek :D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)