Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 13

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

buldum o jantları abi senin dün gtı''nin projesine baktım arka çamurlukları senin yaptığın gibi belki yaparım 10 j koyarız ama bu  jantları bulmak sorun yurtdışından bakıcaz heralde gerçi 1 2 tane civicte gördüm onlar 16 heralde

STAK67

bu arada ilandaki arabanın jantları 16" bana hala bu kırmızıdakiler 14 gibi geliyo. aracın konusunu bulamadın mı şafak baksaydın detayına

safakaksu90

bence 15.. wolfsgruppe 2011 buluşmasının fotolarından aldım..16 takıncada coilover almamın bi anlamı kalmaz basama  15 bulmam lazım ilandaki araçta güzel ama  :D :D

http://www.wolfsgruppe.com/index.php/en/page/22/Gallery

safakaksu90

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: STAK67 - 13 Kasım 2012, 21:14:25
bu arada ilandaki arabanın jantları 16" bana hala bu kırmızıdakiler 14 gibi geliyo. aracın konusunu bulamadın mı şafak baksaydın detayına

wooof. güzel araç. kimin?  :)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

STAK67

arkadaşımın abi. hüseyin adı.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: STAK67 - 13 Kasım 2012, 23:36:10
arkadaşımın abi. hüseyin adı.

41 kere Maaşallah. Allah nazardan korusun
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

escocem

schmit orjinali limit türk işi olanı :) mat duruyor parlatmak lazım..

MeTHea35

limit diye geçiyor alır almaz polisaj'a vermek lazım yurtdışı gorunumu elde etmek için he birde fotograflardaki jant 15'' :)

safakaksu90

http://www.ebay.de/itm/15-FELGE-ALUFELGE-SCHMIDT-TH-Line-9x15-ZOLL-/380313769035?pt=Auto_Felgen&hash=item588c77944b#ht_2921wt_1139
ebaydan buldum ama 9 j ikiside benim önler 8j arkalar 9.5j olmasını istiyorum alırken konuşmak lazım öyle göndersin sadece jantlar 1400 e patlıycak gibi  :D :D

safakaksu90

arkadaşalar bugün  yol gittim biraz bu işaretlediğm yerden camın içi 90 açısının olduğu yerden çamur atıyo su atıyo ama dışardan bakınca birşey yok fitilde  davlumbazın içinde mi birşey var  kırıldımı catladımı acaba yarın sökcem koltuğu döşemeyi felan daha önce başına gelmiş olan varmı?

STAK67

çamurluğun içi delinmiş olabilir mi  diye geldi aklıma bian :)