polooo :sevgi:

Başlatan cgty.ank, 15 Şubat 2012, 10:50:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cgty.ank

dün 14 şubat nedeyile malum arabamıda sattıgım için araba kiraladım bi kaçamak yapalım die ve 2012 model polo kiraladım 1.2 benzinli ya okadar hoşuma gitti ki 900 km yol yaptım ve suratli kullandım 180 milyn civarında yaktı  performans olarak 1.2 olmasına ragmen çook iyi  ve bu arabanın 1.4 tsi modeli nasıl gider tahmin edemiyorum polo mu alsam kiii :)

m1s1r

polo al tabiya candır polo

dj_burak

o.bilge

polo candır. polocu. 1.2 den aldığın keyif bu kadar yüksekse 1.4 comfortline denemeni öneririm.

aykuttuncer

polo 1.2 1.4 yol tutusları basit gibi gelır motor ve ızolasyon eksıklıgı ıle 1.4 90 hp tdı :) en mantıklıssı

golfüçyüs

polo gti :D 1.4 tsi twincharged  >:D

cgty.ank

beni çok şaşırttı ya beklemiyordum okadar performans 1.2 sonuçda :) motordan okadar tatlı bi ses geliyo ki diyorum araba kendi gti felan sanıyo  tek sorun uzun yolda otobüs kamyon yanından geçerken bian dengesizleşiyo 1.4 tsi 180 hp olan modelini denicem kasa hafif oldugu için golf tsi dan daha seri oldugunu tahmin ediyorum fiyat olarakda fark olcak arada baya aklıma yatmıyor değil :)

polo 1.4 tsi gti 180 hp 47.200
golf  1.4 tsi     160 hp   61,500    ama donanım farkı olcak arada baya

golfüçyüs

Alıntı yapılan: cgty.ank - 15 Şubat 2012, 22:57:09
polo 1.4 tsi gti 180 hp 47.200
golf  1.4 tsi     160 hp   61,500    ama donanım farkı olcak arada baya

kesinlikle arkada gti yazsın yeter :)

o.bilge

abi 61.500 e bir GTI ı ne yaparsın sen be. ledli bi-xenon farlar, panoramik açılır tavan vesaire vesaire. zaten bildiğim kadarıyla 1.4 tsi 160 hp ler fix highline ve DSG li oluyo.

GTI da boş araç değildir vesselam.

cgty.ank

Ankaraya döndüğümde bi bakmam lazım ya fena halde aklıma yatıyo :)

caner4

ya 1.2 benzinli araba gayet güzel yakmış ya koklamış resmen. benim de kafama yatıyor bu son polo :) bakalım biraz binelim bora'ya da sonra verip bi sıfır polo alabilirim opak siyah :)
This is the best one until we make a better one.......

cgty.ank

Alıntı yapılan: caner4 - 16 Şubat 2012, 11:42:26
ya 1.2 benzinli araba gayet güzel yakmış ya koklamış resmen. benim de kafama yatıyor bu son polo :) bakalım biraz binelim bora'ya da sonra verip bi sıfır polo alabilirim opak siyah :)
şeker beyazıda çok iyi ama :)

dj_burak

Alıntı yapılan: cgty.ank - 16 Şubat 2012, 11:55:33
şeker beyazıda çok iyi ama :)

kırmızı çok canlı duruyor bide ona gti jantı taktın mı tadından yenmez valla bizim burada tobaccoda çalışan birinde var sanırım hergün oranın önünde duruyor araç çok canlı aman nazar değmesin :)