×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yenni ampulleri büyüttüm.. - Sayfa 2
 

yenni ampulleri büyüttüm..

Başlatan tarihcifss, 12 Şubat 2012, 00:47:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

napıyım elimde degıl :) sımdı de sol far sapsarı onu degıstırsem mı dıye dusunuyorum ha bıre bısey cıkıyo anlamıyorum bende her hafta kendımı sanayıde buluyorum mesela yarın gıdıp xenonları sokturcem orj ampullerı taktırcam ama bende de farkındaysanız orjınale gerı donus var..
This is the best one until we make a better one.......

tarihcifss

ben büyüttüm hiçbişi de olmadı
BEŞKAZALI tarihcifss

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: tarihcifss - 13 Mart 2012, 22:43:06
ben büyüttüm hiçbişi de olmadı

Ben yaptım oldu diyosunuz yani, hayırlı olsun, inşallah bi sıkıntı çıkarmaz başınıza...Ben de daha önce sorduğumda bana rölesiz olmaz demişlerdi, size de olur demişler, ustaların da ne dediği belli değil zaten, eski aracımda ben de aynı sıkıntıdan dolayı orjinal watt değerindeki %50 fazla performans lambalarından takmıştım, gayet iyi olmuştu, onlara role gerekmiyordu,  siz watt yükseltmişiniz, şuan için bir sıkıntı yoktur belki ama uzun gece yolculuklarında fazla ısınmadan dolayı bir sıkıntı meydana gelebilir, bence bi dikkat edin...

tarihcifss

hala bişey olmadı ve araç gece uzun yol da yaptı..hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim....
BEŞKAZALI tarihcifss

metinmb407

#18
Kafanın dikine gitme Fatih hocaaa :) Gel sana da bixenon yapalım :)

tarihcifss

ah metin evlendi isen biraz daha geçsin anlarsın..iki yaka bir araya gelmesi biraz uzun zaman alıyor..o zaman xenonlar filan biraz kolay alınan kararlar alınmıyo
BEŞKAZALI tarihcifss

nurigökay

hocam senden rica ediyorum lütfen git bir röle taktır 100 lük ampuller çok akım çektiğinden başına iş açacaksın altı üstü 30 tl falandır

tarihcifss

samimiyet için çooooooooook tşk.ediyorum..tekrar bi usta milletini de fırçalayarak bu olayı tamamla yoluna gidebilirm tşk..
BEŞKAZALI tarihcifss

AG0463

watt değeri yukselince karşıdakinin gozunu alırsınz mantıgı cok yanlıs. xenon ampulleri 35watt ile çalışmaktadır. ha bu watt düştükçe ışık şiddeti artar demek deil. bende de narva var 85watt sanırm yanlıs hatırlamıyosam, kimse şikayet etmedi açıkçası. bende sorduğumda bende aynı cevabı almıştım. içinde röle olduğunu soylemişlerdi. ki 5-6 ay kullandm, sonra xenon taktım şimdi yine narvaya döndüm.
GTD

tarihcifss

Alıntı yapılan: AG0463 - 14 Nisan 2012, 16:43:03
watt değeri yukselince karşıdakinin gozunu alırsınz mantıgı cok yanlıs. xenon ampulleri 35watt ile çalışmaktadır. ha bu watt düştükçe ışık şiddeti artar demek deil. bende de narva var 85watt sanırm yanlıs hatırlamıyosam, kimse şikayet etmedi açıkçası. bende sorduğumda bende aynı cevabı almıştım. içinde röle olduğunu soylemişlerdi. ki 5-6 ay kullandm, sonra xenon taktım şimdi yine narvaya döndüm.
rölesiz kullandınız ve bir sorun oldu mu? tecrübeliye sormak daha uygun..ya olursa ya da ya olmazsa mantıklı gelmiyor..bilene sormak daha güzel..
BEŞKAZALI tarihcifss

gsus50

Ben polo da kullanmıştım dediğiniz 90 lük Barça ampulü aracı far kolu sinyal kolu komple yandı değiştirmek zorunda kaldim 1 hafta sonra orijinalden şaşmayın bence

pusat18

ben arabayı aldığımda aynı ampülleri taktığını söyledi aldığım adam. 6-7 ay oldu. 10.000 km yol yaptım bunun enaz 7.000 km gece yol aldım ama ne selektör yapan ne de rahatsız olan oldu. farlarda kararma falanda yok, aküyü zayıflatırmı bilmem ama orjinallerle uzun yolda görmekte çok mümkün değil herhalde. ben memnunum hiçbir sıkıntısını görmedim.
Yol sizi nereye götürüyorsa oraya gitmeyin,
yol olmayan yerden gidin ki; İz Bırakın

aksakal92

Hocam  bir sürü araba değiştirdim.  aldımğım sattığım taktığım çıkarttığım teyiplerin farların alarmların jantların parasını üstüste koysaydım inanın ev alırdım. 17. arabam bora oldu. ve bayramdan beri biniyorum. bunlarıda sakınha havat atmak için değil neler yaşadığımı düşünün diye yazıyorum. bi kere hiç bir arabanın orjinalini bozmamak sizin ana fikriniz olsun.  Taktığınız ampuller fazla akım cekeceğinden gerek far komitatörüne gerek sigortasına gerek tesisatına fazla yük bindirecek .  zaten herşey bir anda olmaz. sürekli aşırı akıma maruz kalan kablonuz yumuşar yumuşar ve ne tesadüftür ki tam işinizin yoğun zamanı elinizde kalır. allah muhafaza yangın çıkartır. zatn yanan araba haberlerine bakarsanız genelde sonradan kapı otomatiği takılmış doğan l ler     25 watlık çıkışı olan teybi söküp 2000 watlık anfi takılmış brodwaylar yanar. SÖZ MECLİSTEN DIŞARI Zaten  projektör gibi farları takıp insanları tehlikeye düşüren sürücü alenen - ben malım ben gerizekalıyım sadece arabayı sürerim gerisine aklım çalışmaz diyoruş gibime geliyor.... Biraz daha genel baktım konuya ama ben o kadar çok tutanaga imza attım ki  Far gözümü aldı vurdum. Yola uçak iniyo sandım tarlaya kırdım filan yazan.... saygılar.